MHP'de Engin Sunat, Enes Karagöz, Hüseyin Duran, Okan Uzun ve  Semih Aydın milletvekili aday adaylığını açıkladılar.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde milletvekili aday adaylığı için yoğun talep var.
Alaplı'da Bayram Bozkurt'un ardından Çaycuma bölgesinden, iş insanı ve inşaat müteahti Engin Sunat, iş insanı ve inşaat mühendisi Enes Karagöz, Makine Yüksek Mühendisi ve iş insanı Hüseyin Duran, maden işçisi Okan Uzun ve  endüstriyel elektronik Tekniker ve madenci Semih Aydın, Zonguldak milletvekili aday adaylığı için resmi başvuruda bulundular.

Engin Sunat, Enes Karagöz, Hüseyin Duran, Okan Uzun ve  Semih Aydın için MHP Zonguldak İk Başkanlığında aday adayları tanıtım töreni düzenlendi.

Tanıtım töreninde  konuşan  İl Başkanı Mustafa Öztürk, "bu kutlu davada 28 dönem milletvekilliği aday adaylığı için toplanmış bulunuyoruz. Bu dönem her seçimden ayrı olarak cumhuriyetimizin 100 yıl dönemine denk gelen bir seçimdir ve bu seçim bir varoluş seçimidir ve çok önemli bir seçimdir. Bu vesileyle Değerli arkadaşlarım Milliyetçi Hareket partisinde aday adaylıkları başvurusunda bulunmuşlardır. Hepsine teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepsinden. Çok sayıda kardeşimize aday adaylığı için başvuru yapmaya devam edecekler ifadesini kullandı.

Milletvekili aday adayları tören'de kendilerini tanıtan konuşma yaptılar.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi