Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mukadder Yalçın, 13. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ile beraber teşkilatlarımızla güçlü bir şekilde geliyoruz dedi. 

İl Başkanı Yalçın, "telefonlarımız hiç susmuyor, Zonguldak'ta her gün en 50-60 kişi üye yapıyoruz" dedi.

Yalçın Ereğli’de toplantıya katıldığını söyleyerek gençlerle beraber akım olan dansı beraber yaptıklarını söyledi. Öte yandan Türkiye genelinde üye kayıtları sayılarının 200 binlere dayandığını açıkladı. Başkan Yalçın’ın açıklamaları şu şekilde;  Bu son deprem olayından sonra Sayın Muharrem İnce genel başkanımız deprem bölgesi ilk giden siyasetçilerden. Bu nedenle orada çok ciddi anlamda çalışmalar yaptı ve depremle ilgili. Onun akabinde şu an son dönemde yaklaşık son bir haftadır bir akım oluştu sayın başkanımızın otobüsünde gençlere yapmış olduğu hareketler bir alım oldu. Bununla birlikte de yine şu an önümüzdeki seçimde 9 milyona yakın Türkiye’de geç oy kullanacak şu an son 15 gün hatta 20 günde yaklaşık 2 milyona yakın genç şu an Muharrem İncenın peşinde yani memleket Partisi peşinde. Her gün telefonlarımız susmuyor yani şimdi size söyleyim buradan her gün sabah bir başlıyor akşam gecenin bir yarısına kadar sürekli insanlar partimize üye olmak istiyor. Sürekli insanlar bizi tanımak bizimle birlikte olmak istiyor bizim yanımıza gelmek istiyor bir de şöyle bir şey oluştu yani insanlar tek tek değil grup grup geliyor. Mesela başkanım işte ben 60 kişilik ekibim var grubum var 60 kişiyle geliyorum, köyden geliyorum 25 kişilik bir grubum var. MHP’den daha önce hiç değilse de MHP ilçesindeilçesinde görev almış evet nerede görev almış arkadaşlar var bir grup 30 kişi onlar biz geldik diyorlar, ondan sonra işte Çaycuma‘dan bir kuyumcu arkadaşımız vardı o atıyor sürekli işte memleket Partisi il teşkilatları işte ben burada yardımcı olayım. Devrekten bu sabah ayakkabıcı bir arkadaş vardı o aradı dedi ben parti binasında buradayım işte her türlü destek olmak istiyorum ekibin çok güçlü ben sizinle birlikte olmak istiyorum. Sabah Ereğli’den bir doktor bey adına şu an hatırlayamıyorum ama memleket Partisi’nden milletvekili aday olmak istiyorum diyor.


"ZONGULDAK’TA GÜNLÜK 60’A YAKIN ÜYE YAPIYORUZ"

Şu an Zonguldak da yani gerçekten günlük yaptığımız üye sayısı 50 60 kişiye ulaştı. Artık üye sayılarına yetişemiyoruz ekip kurduk üye kaydı alma ekibi kurduk onlar sağ olsun genç arkadaşlarımız 5 tane leptop birlikte çalışıyorlar yani genel merkez zaten genel merkeze günlük 30 binden den fazla üye kaydı yapılıyor ve genel merkez kilitlendi sırada bekliyor. 30 bin’den 100 bine 200 bine doğru gidiyordur. Abartmıyorum ciddi söylüyorum açık yani her şey veriler ortada YSK zaten açıklayacaktır bu rakamları yani çok ciddi bir şekilde Memleket Partisi ne yoğun bir katılım oluştu. Önümüzdeki işte geçtiğimiz bir ay içinde yani bazen insan dün akşam Ereğli’de bir toplantıya gittim Memleket Partisi ilçe başkanımız Murat Güney’in toplantısı vardı. Katıldığım gençler çok coşkuluydu coşku vardı bulunduğumuz toplantı yaptığımız yerde 30 genç arkadaşımız vardı ama kapıda bekleyen ve kapıda bizimle tanışmak isteyen bize dokunmak isteyen yaklaşık 60 70 arkadaşımız vardı. Yoğun ilgiden alakadan inanın zaman kalmıyor, telefonlarımız susmuyor biz çalışıyoruz gerçekten onu düşünüyorum yani köylerde çok iyiyiz kırsal kesimde çok iyi mali örgütlenmelerimiz yavaş yavaş tamamlamak üzereyiz diyebilirim biz seçime hazırız gerçekten.

"DANS AKIMINA BİZDE KATILDIK"

Evet spontane gelişti gerçekten oradaki gençlerin doğrultusunda oldu geçti işte başkanım bir akım Dansımız var o hep birlikte yapalım mı dediler ben de bir anda tamam hadi dedim böyle bir anda oluştu. Haydi haydi olduk o şekilde oldu ama gençler gülmeye özlemiş gençler gerçekten eğlenmeyi özlemiş evet bir deprem felaketi var başımızda gerçekten Gülmeni sırası değil elbette Eğlenmenin sırası zaten hiç değil ancak bu süreçte yani insanlarda artık çok mutsuz olmaya başladı. İnsanlar çok mutsuz insanlar artık yüzü gülmüyor o da bize biraz böyle bir moral kaynağı olsun istedik moral olsun diye yani sadece” dedi.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi