07-09.11.2022 tarihlerinde Kdz.Ereğli ilçemizde Narkotik Madde satışı yapan, temin eden ve kullanan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalarda;

• İlçemiz Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde kontrol edilen B.A. isimli şahsın yapılan üst aramasında 15 gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup, konuyla ilgili B.A. ve M.Ç.Ö isimli şahıslara Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• İlçemiz Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı üzerinde park halindeki bir araçta kontrol edilen İ.O. isimli şahıstan 1 gram metamfetamin maddesi, kullanılması ve satılması reçeteye bağlı sentetik ecza ürünü 14 adet Lyrica hap ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiş olup, şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• İlçemiz Muammer Aksoy Caddesi üzerinde kontrol edilen bir araçta bulunan Y.K ve M.A isimli şahıslardan 1.5 gram esrar maddesi, kullanılması ve satılması reçeteye bağlı sentetik ecza ürünü 9 adet Lyrica hap, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiş olup, şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılmıştır. Ayrıca Y.K isimli şahsın 1 suçtan, M.A. isimli şahsın da 3 suçtan dolayı aranma kayıtları olduğu tespit edilmiştir.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi