Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra'nın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayı ile Zonguldak'tan milletvekili adaylığı başvurusunda bulunması kamuoyunda ve MHP teşkilatlarında tam destekle karşılandı.

Son iki yıldır Zonguldak'ta partisi adına saha çalışması yapan ve köyde-kentte gidilmeyen yer bırakmayan Murat Kotra, tevazuu, halka yakınlığı ve ilimizin bütün sorunlarına vakıf olup, bu sorunları MHP Genel Merkezi ve TBMM'ne taşıması ile toplumun takdirini kazandı.

Adaylık başvurusun başlaması ile birlikte MHP Genel Merkezi'ne Zonguldak'tan milletvekili adaylığı için başvuran MYK Üyesi Murat Kotra'nın, ilimizden aday olması partili-partisiz vatandaşlar arasında olumlu karşılandı.

Öte yandan Kotra'nın Zonguldak'tan aday olması MHP teşkilatlarında da büyük sevinç ve coşkuya neden oldu.

Kotra'nın seçim süreci boyunca MHP teşkilatları ve kurmay ekibi ile birlikte yoğun seçim çalışmasına girmesi bekleniyor.

" ZONGULDAK'A HİZMET EDECEKSEM ALLAH BANA NASİP ETSİN "

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra, adaylık başvurusunun açıklanmasından sonra Yeni Adım'ın sorusu üzerine şunları söyledi :

" Sayın Genel Başkanımızın onayı ile Zonguldak'tan milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundum. Bu benim için büyük bir onur kaynağı olmuştur.

Şimdi partimizin başarısı için var gücümüzle çalışma zamanıdır. Ben, bu konuda MHP Zonguldak teşkilatlarında görev yapan arkadaşlarıma ve değerli hemşehrilerim Zonguldak halkına güveniyorum. Ülkemiz için, Zonguldak için, halkımız için çalışacağız. Eğer, ben Zonguldak halkına hizmet edeceksem, Allah bana bu görevi nasip etsin. Eğer, Zonguldak halkına değil de, kendime hizmet edeceksem, Allah bana bu görevi nasip etmesin." şeklinde konuştu.

Öte yandan Murat Kotra'nın adaylık başvurusunu açıklaması ile birlikte parti teşkilatları ile birlikte, bürokrasi ve STK temsilcileri ve vatandaşlardan tebrik telefonları yağmaya başladığı belirtiliyor.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi