ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI METİN DEMİR KAFES BALIKÇILIĞI PROJESİ ILE İLGİLİ TEMASLARDA BULUNDU.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’in himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Mustafa Atalay'ı ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; " Odamız tarafınca kurulum çalışmaları devam eden Su Ürünleri Yetiştiriciliği ( Kafes Balıkçılığı) projemiz ile ilgili Milletvekilimiz Polat Türkmen ile birlikte Genel Müdür Mustafa Atalay'ı ziyaret ederek , projemizin kurulum çalışmaları, yapılacak olan işlemler ve yol haritası ile ilgili kendileri ile istişarelerde bulunduk. Kendilerine yapıcı yaklaşımları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.

İlimizde ve Bölgemizde sektörel çeşitliği sağlamak ve istihdamı artırmak maksadı ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak geliştirdiğimiz projelerimizi her zaman destekleyen , himayeleri ile bürokratik süreçlerde çalışmalarımıza hız veren , mesai mefhumu gözetmeksizin çaba sarf eden Milletvekillimiz Sayın Polat Türkmen’e şükranlarımı sunarım " dedi.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi