168'de gerginlik 

Vatandaşlar yıkım çalışması için güvenlik amacıyla gelen çevik kuvvete "Biz terörist miyiz çevik kuvvetin burada ne işi var" diyerek tepki gösterdi

Zonguldak'ta Meşrutiyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi 168 evler mevkinde yol açma çalışması sebebiyle Çevik Kuvvet ve vatandaşlar karşı karşıya geldi.

Mahkeme kararı sebebiyle Çevik Kuvvet ekipleri ve zabıtalar 168 evler mevkinde konuşlandı.
Emniyet görevlileri ve zabıta görevleri binanın de çalışmalara engelleyen vatandaşlarla konuştular.

Eylem devam ediyor vatandaş apartmanların zarar göreceği gerekçesiyle yol açılma işlemine karşı çıkıyor.
Emniyet bina önündeki araçların kaldırılmasımı istedi, vatandaşlarda "Biz terörist miyiz çevik kuvvetin burada ne işi var" diyerek tepki gösterdi.

Okan Göktürk vatandaşlara söz verdi herhangi bir zararı olduğunda karşılanacak

Zonguldak'ta Meşrutiyeti Mahallesi Cengiz Topel Caddesi 168 evler mevkiinde yol açılmak istenmesi sebebiyle Mahalle sakinleri ve emniyet ve zabıta görevleri arasındaki gerginlik devam ediyor.

Son olarak Zonguldak Belediye Başkanı Yardımcısı Ogan Göktürk olay yerine gelerek vatandaşlarla görüştü ve vatandaşlara oluşacak her türlü zararın karşılığını sözünü verdi.

Mahkemeye veren davalının avukatı da vatandaşlarla görüşerek yapılan işlemin Kanunlara uygun olduğunu ve mahalle sakinlerinin Mahkeme kararını engellemekle suç işleyeceğini ifade etti.
Gerginlik vatandaşların kararlı yıktırmama eylemi ile devam ediyor.

Vatandaşların eylemi sonuçsuz kaldı
İkna edilemeyen vatandaşlar Çevik Kuvvet ekipleri tarafından zor kullanarak yerinden kaldırıldı.
Zonguldak'tan Meşrutiyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi 168 evlerde vatandaşların yol açılmaması için sürdürdüğü eylem sonuçsuz kaldı.

Arazi sahibinin avukatı ile Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Ogan Göktürk'ün ikna çabaları sonuç vermedi vatandaşlar oturma eylemine devam ettiler.

Vatandaşların oturma eylemi Çevik Kuvvet ekipleri tarafından sonlandırıldı.

Çevik Kuvvet ekipleri tarafından oturma ile mi yapan vatandaşlar zorla yerlerinden kaldırılarak kenara çekildi ve iş makinesi ile yol açma çalışmasına başlanıldı.
(Haber- Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi