İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde PKK'lı terörist tarafından gerçekleştirilen ve 6 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, 81 vatandaşımızın yaralanması ile sonuçlanan bombalı terör saldırısına karşı tepkiler çığ gibi büyüyor.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ( ZESOB) Başkanı Muharrem Coşkun, İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısını kınayan açıklama yaptı.

Terörü lanetlediklerini ve bu eylemin terörün son çırpınışları olduğunu vurgulayan Muharrem Coşkun, Türkiye Cumhuriyeti'nin teröre asla taviz vermeden mücadelesini sürdüreceğini ve birlik beraberlik içinde yoluna devam edeceğini ifade etti.

ZESOB Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldaklı esnaf ve sanatkarlar adına yaptığı açıklamada şunları söyledi :

" İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde PKK'lı terörist tarafından gerçekleştirilen ve 6 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 81 vatandaşımızın yaralanmasına neden olan hain terör saldırısını Zonguldaklı esnaf ve sanatkarlar olarak şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Polis Teşkilatı teröre karşı amansız bir mücadele vererek, büyük başarılar elde etmiş ve PKK terör örgütü ile uzantılarını bir daha iflah olmayacak şekilde etkisiz hale getirmiştir. Bu saldırı terörün son çırpınışlarıdır.

Türkiye Cumhuriyeti, yabancı ülkelerin desteği ile gerçekleşen bu saldırılara, terörün her türlüsüne asla taviz vermeyecek ve birlik beraberlik içinde yoluna devam edecektir.

Ülkemizde kaos oluşturmak üzere tezgahlanan bu gibi terör saldırıları, ülkemizin kalkınma yolunda hızla ilerlemesine engel olamayacaktır.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği olarak, tüm esnaf ve sanatkarlarımız adına hain terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralı vatandaşlarımıza acil şifa dileklerimizi iletiyoruz"

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi