Instagram'da, yerel haberleri paylaşan, "Zonguldak'ta Neler Oluyor" isimli sayfanın admini V.A uyuşturucu operasyonunda göz altına alınarak tutuklandı.

Sosyal medya platformu Instagram'da, Zonguldak'ta yüksek giderlerle internet yayıncılığı görevini yerine getiren tüm haber sitelerinden yapılan haberleri çalarak, fatura kesmeden reklam yayınlayarak haksız kazanç elde eden "Zonguldak'ta Neler Oluyor" isimli sayfanın kurucu admini V.A. "Kübra ve Amca" kodlu uyuşturucu operasyonunda ifadeler doğrultusunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Daha önce de uyuşturucu operasyonlarında ismi geçen V.A.'nın, Zonguldak'ın en büyük uyuşturucu örgütünün içinde yer aldığı iddia edilirken bu şebeke ile ne tür bir bağlantı içerisinde olduğu da merak konusu oldu. 

NEREDEYSE TÜM SİYASİLER PARA VERİP HABERİNİ YAPTIRIYOR, REKLAMLARINI VERİYORDU!

Zonguldak'ta çoğu siyasetçi, "Zonguldak'ta Neler Oluyor" sayfasına para vererek haberlerini yaptırıyor, adaylık süreçlerinde reklamlarını veriyordu. "Dürüst" siyasetçilerin, faturasız işlere girişmesi ağızlar açık bir şekilde seyrediliyor. Uyuşturucu çetesine mensup olduğu iddia edilen bir şahsa yönelik para gönderen siyasilerin, bundan sonraki süreçte de reklamlarını verip vermeyeceği merakla bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ