Artan gribal enfeksiyonlara ve hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendiren ve vücut direncini arttıran doğal ürünler yoğun ilgi görüyor.

Zonguldak'ta aktar esnafı Gökhan Gören, hasta olmak istemeyenlerin öncelikle bağışıklık sistemini güçlendirmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Vücudun bağışıklık sistemi güçlü olanların hasta olmadıklarını belirten Gökhan Gören yüzde yüz doğal ve insan sağlığına zararlı olmayan bağışıklık sistemini güçlendirici ürünleri vatandaşların tercih etmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi;

BU ÜRÜNLERİ TÜKETEN HASTA OLMUYOR

"Gribal enfeksiyonlara ve hastalıklara karşı belli bir karışım macunlarımız ve çay gruplarımız var. Bunların özellikleri olağanüstü bir şekilde bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Vücut direncini arttırıyor. Neler var örneğin içerisinde? Propolis, zencefil, zerdeçal, havlucan, tarçın gibi bitkiler var. Bunları mevsimsel geçişlerde mutlaka her bireyin tüketmesi gerekiyor.

HİÇ COVİD İĞNESİ OLMADIM ÇÜNKÜ

Açıkça biz ailecek Covid aşısı hiçbir şekilde olmadık. Bu ürünler sayesinde kolay kolay hasta olmuyoruz. Bağışıklık sistemimiz güçlü oluyor. 
Bağışıklık sistemi için ideal ürünler. Bağışıklık sistemi güçlü olanlar zaten hasta olmaz.
Bağışıklık sistemimiz güçlendiren ürünlerimiz, örnek veriyorum nasıl ki bilgisayardaki virüs programları hem içeriği temizliyor hem de bilgisayar virüsten koruyorsa aynı şekilde ürünlerimizde vücudu bu şekilde bağışıklık sistemini güçlendirerek iç ve dış etkenlere karşı koruma sağlıyor ve kesinlikle tavsiye ediyoruz.
Ürünlerimiz 2 yaş üstü tüm yaş gruplarımız için geçerli olup, hamile ve emziren kadınlarında da rahatlıkla kullanabileceği ürünlerdir. Sağlığa kesinlikle zararlı değildir tamamıyla doğal ürünlerdir. Katkısız, kimyasal içeriği yok."

Kaynak: Ercan Demir