Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Merkez İlçe Başkanı İsmail üstünyer ve Belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, "Sayın müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Hakan Müdürüm Zonguldak'ta bugüne kadar yapılmamışları yapan bizim de kendisini ilgiyle takip ettiğimizi kendisine bu anlamda hem Zonguldak için yaptıklarından hem burada gençlerimize, sporcu kardeşlerimize sunmuş hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Zonguldak'ta spor ve sporcunun önemi bizim için de çok önemli. Biz siyasete özellikle Zonguldakspor'da başladık ama amatör sporlar olsun, Zonguldakspor olsun Zonguldak'ın bir spor kentidir. Zonguldak sporunda başkentidir aslında. Hakan Müfürümüz gerçekten Zonguldak'ta görevini fazlasıyla Zonguldak standartlarının üstünde yapan bir bürokratımız. Allah ondan razı olsun. Kendilerine kabulleri için de teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'de ziyeretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bugün Nazik ziyareti için başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah kendisi için temsil ettiği siyasi parti için hayırlısı olur diyelim. Güzel sonuçlarla sonuçlanır. Bize vermiş olduğu destekler için geçmişten bugüne kadar, geçmişte de bir arkadaşlığımız var, hukukumuz var ben memnuniyetimi kendilerine de ilettim. İnşallah güzel şeyler olacak Zonguldak adına" dedi.

Ziyarette spor faaliyetleri anlamında Kars görüşmeler yapıldı.

Cen Dereli ziyaret sonrasında Gençlik Spor İl Müdürlüğü personelinden destek talep etti 

Muhabir: Ercan Demir