Zonguldak'a sayısız hizmetleri olan Karaoğlan lakaplı merhum Bülent Ecevit'in Partisi Demokratik Sol Parti'nin Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Pekcan Günarslan, DSP'yi Zonguldak'ta yeniden ayağa kaldırmak ve merhum Ecevit'in hizmetlerini devam ettirmek  için yola çıktıklarını ifade etti.

Merhum Başbakan Bülent Ecevit'e Zonguldak halkının büyük bir sevgi  beslediğini belirten DSP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Pekcan Günarslan, DSP olarak Zonguldak'ta iddialı olduklarını ifade etti. 

Zonguldak'ta Halk ekmek fabrikası'nın bulunmamasının büyük bir eksiklik olduğunu ifade eden Pekcan Günarslan şunları söyledi;

"İSTANBUL'DA  MERHUM BÜLENT ECEVİT'E BÜYÜK SEVGİSİ VAR"

Zonguldak halkımız Ecevit'e olan özlemlerini dile getiriyorlar.  Biz de bu çerçevede Zonguldak halkımızın Ecevit özlemini gidermek için bu yola çıktık. Umarım halkımızın takdir eder. Şöyle bir şey söylemek istiyorum. Ben bütün  aday adaylarını tebrik ediyorum. Fakat aday olmak önemli değil. Bu şehrimize hizmet etmek. Yani biz siyasetçiler bu yüzden bu yola çıkıyoruz. Zaten biliyorsunuz Zonguldak'a Merhum Başbakanımız Bülent Ecevit'in katkısı çok. Ve halkımızın da Merhum Ecevit'e büyük bir sevgi hissettiğimiz için ben de aday adayı olarak bu yola çıktım.  Zonguldak'ımızın sorunlarını hep beraber gidermeye çalışacağım. Gelin hep birlikte birlik olalım. Zaten biz de sivil toplum örgütlerine ziyarete gidiyoruz. halkımızın sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz.  Zonguldak'ın en genç aday adayıyım ve  Zonguldak'a hizmet etmek istiyorum.
Halkımızın Bülent Ecevit'e büyük bir sevgisi ve özlemi var. Ecevit'in Zonguldak'a unutulmaz hizmetleri vardır.

DSP GENÇLİĞİ OLARAK  ECEVİT'İN HİZMETLERİNİ ECEVİT'İN HİZMETLERİNİ TAMAMLAYACAĞIZ

Aynı zamanda Ecevitçi Düşünce Platformu Başkanıyım. Bizde DSP gençliği olarak rahmetli Başbakanımız Bülent Ecevit'in hayallerini fikirlerini Zonguldak'ta hayata geçireceğiz. Bu yolda gönül gönüle hep beraber yürüyeceğiz. 

ZONGULDAK'TA NİYE HALK EKMEK YOK?

Yani başka Zonguldak'ımız yok.   Şehri artık harekete geçirmemiz lazım. Bizim diğer şehirlerimizden ne eksiğimiz var?
Yani Zonguldak'ta niye Halk Ekmek yok? Zonguldak halkı niye bayat ekmeği bile ekmeği 4 liraya kadar almaya kadar düşsün? Zonguldak Her şeyin kötüsüne değil Her şeyin iyisine layıktır. Biz emekçi ve umutçu bir kentiz. Bu emekçi kentin kimliğimizi bu şehirde bu seçimi kazanarak dile getirelim. Artık  DSP'nin zamanı!

Kaynak: Ersin Çorbacı