Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? 
Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Ünlü Şairimiz ne güzel ifade etmiş. İstiklal marşı bana her zaman güç vermiş ve duygularımı körüklemiş bir Şiir’dir.
4/5 Yıldır ortalıkta olmayan aday adayları ile çevremizde aday adayları kaynamakta geçmişe nazaran aday adaylıkta düşüş yaşansa da yine’de aday adaylığı yokluğu yaşamıyoruz.
Her dönem neden aday olduğunu bilmeyen adaylardan, kişisel menfaati için aday olmak isteyenlere kadar, Belediye imkanlarını kendi malı gibi görenlerden, Kendi geleceğini garantiye almak için aday olmak isteyenlere kadar bir sürü tür bulunmakta.
Özellikle mevcut başkanların yıllardır ahkam kestikleri bir süreyi geride bırakırken şimdi seçmenin kapısını çalması, Geçmiş dönemde işe alacam sözlerinin unutulmasına kadar bir sürü soruları cevaplaması lazım.
Belediye başkanlarının her soruya verecekleri cevap ve her şeye bulacakları kupları hazırdır ama kararı vatandaş veriyor. Devrekli değişken bir seçmen kitlesi mevcut secim o kadar basit olacağını düşünmüyorum.
Mevcut Belediye başkanımızın cevaplaması gereken mutlaka sorular da var bunları.  Vatandaşlar merak ediyor tatmin edici cevap bekliyor. Başkanlıktan kısa bir süre sonra Villa alınmasından Araç sahibi olmaya kadar. TOKİ’den ev almaya kadar. İşin en ilginç yanı ise başkanımızın bunca zamandır maddi kazancı olduğu halde hiç kendi üstüne bir şey almıyor olması sanırım. Çok duyarlı bir insan…