Eren Enerji ülkemizin kendi alanındaki en büyük sanayi kuruluşlarından birisi…

Ülkemizin enerji ihtiyacının yüzde 7'sini karşılıyor…

Eren Enerji, elektrik üretiminin yanı sıra kurulu olduğu Çatalağzı ve Muslu Beldelerinde sosyal sorumluluk anlayışına uygun olarak önemli alt yapı hizmetlerine de imza attı.

Özellikle Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman'ı ''diyalog'' içeren hizmet anlayışı ile eren enerji tarafından beldenin kırsaldan şehre döünşmesinde önemli katkılar sağlandı.

İstihdam, sosyal yardımlar bir yana fiziki alt yapının oluşmasında da Eren Enerji'nin büyük katkıları oldu.

Bu aşamada Muslu Halkının Eren Enerji'den önemli bir beklentisi olmuş bulunuyor.

Muslu Belediyesinin başında bu toprakların evladı olan Sabahattin Adıyaman, Eren Enerji'nin başında da yine bu toprakların evladı olan Cem Çiftçi bulunuyor.

Cem Çiftçi, göreve gelmesi ile birlikte bazı ''dış etkenler'' tarafından kurumda bozulmak istenen iş barışını sağlayan, Gerek Eren personeli gerek belde insanları tarafından sevilen-sayılan bir yönetici…

Muslu'nun insanları ile görüşüp konuşuyoruz…

En büyük beklentileri Muslu Belediyesi-Eren Enerji iş birliği ile beldeye atık sıcak sudan ısıtma tesisinin inşa edilmesi…

Bu konuya Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman'ında Eren Enerji Tesisler Müdürü Cem Çiftçi'nde sıcak baktığı biliniyor.

Eğer, beklendiği gibi, gerçekleşirse Eren Enerji tarafından Muslu'ya en önemli ve kalıcı alt yapı hizmeti kazandırılmış olacak.

Muslu Belediyesi ve Eren Enerji…

İki kurum…

İki yönetici …

İkiside bu bölgenin evladı…

Şimdi Muslu Halkı onlara her zamankinden daha çok güveniyor.

(Erhan ÇAKMAK)