Milletvekili Ertuğrul, "Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin Zonguldak'ta da tüm Türkiye çapında da yerel seçimlerden başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Bu seçimde de sahip olduğumuz belediye sayısını Zonguldak'tan artıracağız. Bundan eminim" dedi.

AKP min parti içindeki demokratik yarışı dışarıdan kavga olarak görmelerimin normal olduğunu ifade eden milletvekili Ertuğrul şunları söyledi:

"Şöyle bir şey var. Bizim Cumhuriyet Halk Partisi içerisindeki demokratik yarışlarımızı dışarıdan kavga olarak görmeleri normal. Çünkü bizde var bu parti iç demokrasi. Başka bir yerde yok.  Biz en tepedeki kişiyi değiştirdik. Anlatabiliyor muyusunuz? Biz en tepedeki kişiyi değiştirdik O yüzden bizim içimizde kadro yok, bizim kurultayımız oldu, bitti. Yeni kadrolarımız oluştu. Tüm Cumhuriyet Halk Partisi kadroları, yeni oluşan genel başkanımızın liderliğinde yeni oluşan MYK'mız parti meclisiyle birlikte belediyeleri almak üzere zaten başlamış olan kısmi çalışmalarımıza artık tamamen konsantre olarak belediyeler üzerine çalışmaya başlayacağız. 

Şimdi  belediyeyle ilgili düşüncemiz var. Sayın vekilimiz yok demiş ama var tabii ki var. Hep vardı. Bundan sonra da olacak. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak  25 belediyeye biz de talibiz. Ama burada bizim için özellikle en çok hedefte olan yerimiz Zonguldak merkeze almak. Çünkü  burası geçici bir süreliğine devretmiş olduk. Bu seçimde alacağız tekrar burada Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandıracağız. Muhalefetin belediyeyle ilgili bir düşüncesi olup olmadığı seçim sonuçlarından sonra ortaya çıkacaktır. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin  Zonguldak'ta da tüm Türkiye çapında da yerel seçimlerden başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Bu seçimde de sahip olduğumuz belediye sayısını Zonguldak'tan artıracağız. Bundan eminim. Seçim sonuçlarından sonra yine bu konuşmayı yaparız. Ona göre değerlendiririz. "
 

Kaynak: Ercan Demir