-ÖZEL HABER-
AK Parti Zonguldak eski Milletvekili ve Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Hüseyin Özbakır Fevkani Köprüsü’nün yıkılması konusunda Yeni Adım’a özel açıklamalarda bulundu. Özbakır; “Fevkani Köprüsü aşırı yorgundu. Esnaf mağdur edilmeden mezbelelik ortadan kalkacak” ifadeleri kullanarak Fevkani Köprüsü ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.
“ŞEHRİN ÖNÜ AÇILACAK”
AK Parti Zonguldak eski Milletvekili ve Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Hüseyin Özbakır; “Şehrin önünün açması açısından Fevkani Köprüsü’nün yıkılması önemli. Belediye Başkanımız böyle uygun gördü. Fevkani Köprüsü kalktıktan sonraki trafik düzenlemesi konusunda fazla bilgim yok. İnşallah iyi olacağına inanıyorum. Şehrin ortasındaki o görüntü kalkacak ve şehir daha güzelleşecek. Nasıl bir düzenlene olacak bir görelim” dedi.
“ÖNEMLİ OLAN ESNAFLARA UYGUN YER GÖSTERİLMESİ”
Özbakır, “Burada önemli olan bence Fevkani Köprüaltı esnafımızın uygun yerlere yerleştirilmesi. En önemlisi bu. Başkanımız bunu da başarır. Kimse endişe etmesin. Ben Belediye başkanımızın oradaki esnafı da mağdur edeceğini sanmıyorum. İnşallah esnaf da mağdur olmaz ve o mezbelelik ortadan kalkar. Çünkü köprüde aşırı yorgunluk vardı. Proje tamamlandığında ortaya inşallah çok güzel eser çıkar, trafik rahatlar, şehir daha da güzel olur”
 

Kaynak: Ender Yüksel