Milletvekili Çolakoğlu OYKA’da grev yapan işçileri ziyaret etti. Zonguldak’ın Çaycumada kurulu bulunan  OYKA Kağıt fabrikasında grev yapan işçileri AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu beraberinde AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı ile birlikte 
ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu,  ziyarette işçilere seslendi ve işçilerin haklarını almaları için gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirterek, “Tabi ki bir seçim sürecindeyiz arkadaşlar. Özetle şunu belirtmek istiyorum sizin ekmek mücadelemiz siyasete alet olmasın. Siyaset üstü bir hak arayışındasınız iş ve eş arayışındasınız. Eminzin karşılığını alma arayışındasınız inşallah bunuda hedefe ulaşacaksınız. Bizlerde bunu hem çalışma bakanlığı dersinde hem de on yıl kın nezdinde gerekli görüşmeleri yaparak İnşallah hakkınızı alacaksınız.Bizler sizin her zaman destekçiniziz ve eminim sizin başarılı almamızı istiyoruz. İnşallah haklı mücadelenizde başarılı olursunuz. İnşallah bu görüşmeleri en kısa manda sonuçlanır ve sizlerde hakkınızı almış olursunuz” dedi.

AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı’da işçilerin hak mücadelesinde yanlarında olduklarını ifade ederek destek olduğunu söyledi.
 

Muhabir: Ercan Demir