Hz. Musa’ya gönderilen ve dört büyük kutsal kitaptan biri olan Tevrat ile Yahudi hahamlar tarafından değiştirilmiş, tahrif edilmiş ve bir çeşit büyü ve şeytanperestlik inancı olan “Kabbala”dan alıntılar yapılarak, Siyonizmin inanç felsefesi haline getirilmiş sözde “Tevrat”, Yahudileri “üstün ırk” diğer ulusları ise onların “kölesi” olarak kabul ediyor. 

Şimdi Siyonizmin ve İsrail’i yöneten Siyonist idealin Tevrat’a yerleştirdiği sahte ayetlerden örnekler verelim… 

“ Bütün göklerin altında olan kavimler üzerine bugün senin dehşetini ve korkunu koymaya başlayacağım, onlar senin haberini işitecekler ve senin yüzünden titreyip kıvranacaklar” 

“ O zaman Rabb bütün milletleri önünüzden kovacak ve siz büyük ve kuvvetli milletlerin mülkünü alacaksınız. Ayak tabanınızın bastığı her yer sizin olacak, sınırınız çölden ve Lübnan’dan, ırmaktan, Fırat ırmağından Garp denizine kadar olacaktır.Önünüzde kimse duramayacak, Allah’ınız Rabb size söylediği gibi, dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır.” 

Şimdi de Yahudi hahamların kaynağını Kabbala denilen hurafe ve üstün ırk felsefesinden alarak Tevrat’a yerleştirdiği “vahşet” içeren uydurma ayetlerden bazılarını aktaralım. 

“ Ve Allah’ın Rab onları senin önünde ele vereceği ve sen onları vuracağın zaman; onları tamamen yok edeceksin; onlarla ahdetmeyeceksin ve onlara acımayacaksın.” 

“ Şimdi git… onların her şeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme; erkekten kadına, çocuktan emzikte olana kadar hepsini öldür.

” Siyonizmin ve Siyonizmin temel inanç kaynağını oluşturan Kabbala’nın ürünü olarak Tevrat’a yerleştirilmiş olan ve açıkça küfür ve  sapkınlık içeren bir başka uydurma ayet… 

“ Ben dedim, siz ilahlarsınız ve hepiniz yüce olanın oğullarısınız. Kalk ey Allah yeryüzüne hükmet. Zira milletlerin hepsine sen varis olacaksın.”   

***   

Görüldüğü gibi, fanatik Yahudi hahamların Tevrat’tan önce Siyonizmin temel felsefesini oluşturan ve kimi zaman kendilerini “ Allah’ın oğulları” olarak tanımlayan sapkın bir ideolojiyi, Allah’ın kutsal kitabı Tevrat’ı değiştirmek suretiyle bugüne değin sürdürdükleri ve günümüz İsrail yönetiminin de “temel ideolojisi” durumuna getirdikleri anlaşılıyor.  

İsrail’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan “mütedeyyin” Yahudileri bir tarafa bırakacak olursak, “üstün ırk” esasına dayalı Siyonizm ideolojisinin günümüzde İsrail’de bir “devlet politikası” haline getirildiği, yeryüzünü adeta kuşatma altına alan Siyonist hareketin İsrail’in bu politikasını şiddetle desteklediği görülüyor. 

Yahudi hahamlar tarafından değiştirilmiş Tevrat’ta “Yeremyanın Mersiyeleri Bölümü’nde (4/2) “ Saf altınla tartılan Sion’un değerli oğulları”na, bir başka uydurma ayette “ Ve ecnebiler senin duvarlarını yapacaklar ve kralları sana hizmet edecekler. Kapıların daima açık duracak, milletlerin servetini ve sürgün getirilen krallarını sana getirsinler diye, gece gündüz kapanmayacaklar. Çünkü sana kulluk etmeyen millet harap olacak. Ve seni sıkıştıranların oğulları sana eğilerek gelecekler ve seni hor görenlerin hepsi senin ayaklarının tabanlarında yere kapanacaklar ve sana, Rabb’in şehri Kudüs’ün Sion’u diyecekler. Ve milletlerin sütünü emeceksin.” şeklinde hitap ediliyor. 

Değiştirilmiş Tevrat’ta Siyonizm ve üstün ırk inancını vurgulayan bir başka sahte ayet ise şu şekilde… 

“ Siz, Allah’ın Rabbin oğullarısınız…Çünkü sen,Allah’ın, Rabbe mukaddes bir kavmisin ve Rab üzerinde olan bütün kavimlerden üstün olarak, kendine has bir kavim olmak üzere, seni seçti. ”

Kur’an-ı Kerim’de ( Maide Suresi, 18. Ayet) Yahudilerin “üstün ırk” safsatasına karşı şöyle cevap veriliyor. 

“ …. Yahudiler : “Biz, Allah’ın çocukları ve sevgilileriyiz” derler.De ki : Hayır, siz de onun yarattığı birer insansınız.”   

***  

Aslında, Siyonizmin sadece bugünkü İsrail Devleti ile sınırlı kalmak istemediği, yayılmacı bir politika ile önce Ortadoğu’da, sonra tüm dünyada siyonizmin egemenliğinde tek bir “dünya devleti” kurmak istediği yönünde ciddi bulgular ve işaretler var.

Siyonizmin, başta ABD olmak üzere tüm dünyadaki örgütlenme biçimi, ülkelerin liderleri ve yönetimleri ile dünya finans kurumları üzerindeki etkin rolü ve Siyonist ideolojiyi oluşturan unsurların gizli çalışma yöntemleri bu görüşleri doğrular niteliktedir. 

İsrail Hükümeti’nin ve İsrail askerlerinin Filistin halkına yaptığı zulmü gördükçe, “ Şeytanın Kitabı” olarak tanımlanan Kabbala’dan alınarak, Allah’ın Kutsal Kitabı Tevrat’a yerleştirilen uydurma ayetler geliyor insanların aklına…

Filistin’de, Gazze’de kadınları, çocukları, hatta beşikteki bebekleri acımasızca katleden, üzerlerine bomba yağdıran İsrail askerlerini gördükçe …

“ Şimdi git… onların her şeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme; erkekten kadına, çocuktan emzikte olana kadar hepsini öldür.” şeklindeki şeytani ifadelerin bugün Filistin halkı üzerinde uygulanmakta olduğu anlaşılıyor. 

Merhamet Edicilerin En Merhamet Edicisi” olan Cenab-ı Allah böyle “ayet” gönderir mi hiç?.. 

O halde, “ Şeytanın ayetlerini” yalanlayan, Allah’ın ayetlerinden bir ayet mealini örnek verelim… 

“Bundan dolayı İsrailoğullarına (Kitapta) şunu yazdık:  “Kim, bir insanı, bir can karşılığı veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmak karşılığı olmaksızın öldürürse, o sanki bütün insanları öldürmüştür. Her kim de birini (hayatını kurtararak) yaşatırsa sanki bütün insanları yaşatmıştır. Andolsun ki, onlara resûllerimiz apaçık deliller (mucize ve âyetler) getirdiler. Ama onlardan birçoğu bundan sonra da (hâlâ) yeryüzünde aşırı gitmektedir. “ (Kur’an-Kerim, Maide Suresi, 32. Ayet Meali)  

***  

Dünden bugüne yaşanan olaylardan ve elde edilen bilgilerden, Siyonizmin hedefinin sadece “ vaat edilmiş topraklar” ile sınırlı olmadığı anlaşılıyor. Sapık bir ideolojinin esiri olan “ Saf altınla tartılmış Sion’un değerli oğulları”, Kuzey Irakʹta, Irakʹın toprak bütünlüğünü yok edecek, bölgedeki Türkmen ve Arap varlığını yok sayacak ve Türkiyeʹnin milli güvenliği için açık tehdit oluşturacak bir ˮKürt Devletiˮ kurulmasına neden destek veriyor?..  

Siyonistler, Kürtleri düşündüğü için falan değil...  

ABDʹnin gizli, İsrailʹin açık desteği ile siyonizmin hedeflerine hizmet edecek ve büyük planın parçası olacak bir Kürt Devleti kurulması uygun görülüyor da ondan...  

Siyonizm, nihai hedefine ulaşmak üzere her yolu mübah görüyor da ondan...  

*** 

Hiç kuşkusuz ki, Allah’ın kitabında (Tevrat) yer alan ayetleri değiştiren Sion’un şeytanperest oğulları sonunda mağlup olacaktır. 

Çünkü, hiç kuşkusuz ki, galip olan Allah’tır.