13. Dönem Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından istifa ettiğini açıkladı.

İnce istifayla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti benim itibarımı koruyamamıştır. Cumhurbaşkanı adayının itibarını korumakla görevlidir devlet. Bu ülkenin savcıları, bu ülkenin emniyeti ve medyası benim itibarımı korumakla görevlidir. Alenen iftira. 5 milyon dolarlık dekont... Yazıyor geçiyor adam.

Pazar günü bankadan 10 milyon dolar, oğlumun üzerine 350 milyon dolar havale yapıyorlar. Devlette bile yok o kadar para. Bu kadar itibar suikasti yapılırken bu ülkenin savcıları ortaya çıkmıyor.

Her şeyim ortada. Benden başka mal varlığını açıklayan kimse yok, ben açıklıyorum. Ben açıklıyorum bana çamur atıyor. Her şey ortada. Adam çıkıyor evi nereden aldın diyor? Ne kadar kaçak FETÖ'cü varsa hepsi saldırıyor. Her gün bir iftira.

Pazar günü sandığa gideceksiniz. Memleket Partisi Türkiye'nin geleceği için önemlidir. Memleket Partisi mutlaka mecliste olmalıdır. Atatürkçülerin mutlaka o mecliste olması gerekir. Memleket Partisi Türkiye'nin sigortasıdır.

Kim saldırırsa saldırsın, istedikleri kadar montaj dekont yapsınlar. Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum. Bunu başarmalıyız.

Bu atılan iftiralara, saraya giden CHP'liden başlayarak, saraydan paha aldı çekilemez diyenlere, bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum. Adaylıktan çekiniyorum."

Editör: Oğulcan Öz