Kastamonu’dan Zonguldak’a misafir olarak gelen bir öğretmen aradı…
“ ……….. okulunun çatısındaki LBGT renklerini görmüyor musunuz ?..” şeklinde eleştiride bulundu.
Biz gördük, görmesine, üstelik “ Okul çatısında LBGT renkleri” başlığı ile haber yapıp yayınladık ama, asıl “görmesi gerekenler” göremedi galiba…
Bu şehirde Milli Eğitim Müdürlüğü var, Milli Eğitim müfettişleri var, amiri var, memuru var…
Onların görmesini sağlayamadık.

*

Dahası…
Bizim imzamızla yayınlanan bu haberin ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilkokul çocuklarını sembolize eden fotoğraflarla “ Çocuklar da LBGT’li olabilir ve onlar yalnız değildir” şeklinde afişler bastıran malum kuruluş için “ LBGT’li anandır “ başlığı ile bir de köşe yazısı yayınladık.
Ne Milli Eğitim’den, ne de bu ünlü özel okulun yönetiminden ses çıkmadı.
Okul çatısındaki LBGT renkleri de bu arada kaynayıp gitti.

*

Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tosun’u makamında ziyaret etmiştim…
Sohbet sırasında bu konu da konuşuldu, müdür bey, konuya yasal olarak müdahale etme olanağı bulunmadığını, mevzuatla tanımlanan böyle bir şey olmadığı için renklere karışmak gibi bir yetkileri bulunmadığını söyledi.
Büyük olasılıkla konu sözkonusu okul yönetimine soruldu, yine büyük olasılıkla LBGT ile ilgisi olmadığı, gökkuşağı renklerinin kullanıldığı söylendi.
Velev ki, öyle olsun…
İlimizde tanınmış bir özel öğretim kurumuna ait ana okulunun çatısındaki renkler birebir “LBGT bayrağını” çağrıştırıyorsa eğer, duyarlılık gösterilip bu renklerin değiştirilmesi daha doğru olmaz mıydı?..
Kastamonulu öğretmen arkadaşımız gibi LBGT’nin “ ne olduğunu “ bilenlerin aklına hemen bu renklerin bir ana okulunun çatısında ne aradığı geliyor.

*

Bu arada konuyla ilgili dikkat çekici birkaç noktayı da hatırlatmış olalım…

1- Sözkonusu okulun çatısında 7 renkten oluşan gökkuşağı renkleri değil, LBGT’nin bayrak olarak kullandığı 6 renkten oluşan gökkuşağı renkleri kullanılmıştır.
2- Gökkuşağı doğada yay şeklinde görünür. Anılan okulun çatısı gökkuşağı renklerinden oluşan LBGT bayrağında olduğu gibi dikey ve sıralı bir şekilde boyanmıştır. Gökkuşağı renkleri yay şeklinde boyanmış olsaydı, böyle bir izlenim oluşmayacaktı.
3- Sözkonusu okulun çatısında daha önce yangın çıkmış ve çatı tamamen yanmış.. Büyük bir tesadüf eseri yangın sırasında okulda öğrenci, öğretmen ve personel bulunmuyormuş… Yangının çıkış sebebi ise anlaşılamamış.. Yangının ardından çatı yeniden düzenlenerek, sözkonusu renklere boyanmış… 

*

Türkiye’de son yıllarda sesini daha çok yükselten LBGT ( Gey ve Lezbiyen birliği ) bazı ülkelerin gizli servisleri ve ülkemizde faaliyet gösteren bazı “ajan” vakıflar tarafından destekleniyor. LBGT ise Türkiye’de daha çok tanınmak ve toplumu dejenere edecek faaliyetlerde bulunmak üzere birtakım finansman destekleri sağlıyor. 
Türk Milleti’nin milli ve manevi yapısını dejenere edip, “yumuşatmayı” hedefleyen bu melanet örgütünün özellikle çocuklara ve çocukların yetiştirildiği kurumlara musallat olması boşuna değil…
Sapkın ve umursamaz bir nesil yetişmesini sağlayıp, Türk Milleti’ni pasif bir toplum haline getirmek…
Umuyoruz ki, gerek eğtimcilerden, gerek tüm duyarlı çevrelerden bu tehlikenin farkına varanlar olacaktır.