Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve yerel seçim öncesi çalışmaların altyapısını hazırlamak için Zonguldak'a gelen AK Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi Ahmet Murat Çağlayan, AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte toplantılar gerçekleştirdi. 

Ziyaretler kapsamında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileriyle de bir araya gelen MKYK üyesi Çağlayan, Gençlik Kolları Başkanı Özübek ve yönetiminin öğrencilerle "üniversite içerisinde" görüşüp yaptıkları "sohbet" adı altında "toplantı" büyük tepkilere neden oldu. 

Vatandaşlar ve üniversite öğrencileri bu durumdan rahatsızlık duyduklarını belirterek "Üniversitelerde siyasetin yapıldığını zaten biliyoruz ama bu kadarına da artık pes diyoruz. Oldu olacak mitingleri üniversite içerisinde yapsınlar!" diyerek AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek'in "kuralları çiğner" davranışına sert eleştirilerde bulundu. 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi yönetiminin bu toplantıdan haberi olup olmadığı ve bu durumu kamuoyunda ne denli yorumlayacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haber Merkezi