Zonguldak’ta kan stoklarının zenginleştirilmesi ve kentte kan sorunu yaşanmaması adına Zonguldak Kıılay Kan Merkezi ekipleri yoğun bir çalışma temposu içinde kan bağışçılarına ulaşıyor.
Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi Organizasyon Sorumlusu Hakan Ergin öncülüğünde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek ve Alaplı Meslek Yüksek Okulları ile irtibata geçerek kan bağış kampanyası düzenlendi.
Hem Devrek MYO, hem de Alaplı MYO’nda eğitim gören öğrenciler kan bağış kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.
Özellikle Devrek ve Alaplı MYO yönetimi, eğitmenler ve öğrencilere yönelik Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi Organizasyon Sorumlusu Hakan Ergin tarafından konferans salonlarında bilgilendirme yapıldı, büyük destek gördü.
HAKAN ERGİN’DEN TEŞEKKÜR
Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi Organizasyon Sorumlusu Hakan Ergin kan bağış kampanyasının ardından katılımcılara teşekkür ederek şunları söyledi: “Teşekkürler Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek M.Y.O., teşekkürler Alaplı M.Y.O.! Zonguldak Devrek M.Y.O. ve Alaplı M.Y.O. öncülüğünde düzenlen kan bağışı etkinliğimiz yoğun katılım ile gerçekleşmiştir. Duyarlı hocalarımıza, öğrencilerimize, emeği geçen herkese hasta ve hasta yakınları adına teşekkür ederiz. İyi ki varsın kan dostum.”

Kaynak: Ender Yüksel