Aday başvuru sürecinin 22 Aralık'ta son bulacağını belirten Candemir Ongan, en düzgün ve en iyi adayla seçimleri kazanacaklarını ifade etti.

Ayrıca merkeze bağlı Karaman, Elvanpazarcık ve Beycuma beldelerinde teşkilatları kuracaklarını ve beldelerde de en iyi  adayları belirleyeceklerini belirten İyi Parti Merkez ilçe Başkanı Candemir Ongan gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayarak şunları söyledi:

Zonguldak Merkez için aday adayları ile görüşülüyor. Zonguldak'ta 20 Kasım’da başlayan aday adaylık başvuru süreci 22 Aralık'ta sona erecek. Aday adayları süreçlerimizde şu an sözü bahsi geçen insanlar bildiğiniz, tanıdığınız insanlar da görüştüklerimiz var. Teşkilat içinde de isteyen arkadaşlarımız var bu süreci. Dediğim gibi 22 Aralık'a kadar süreceği için biz biraz daha bekleme taraftarıyız. Süreci değerlendireceğiz, en olumlu en düzgün adayı seçip meclis üyelerimizle birlikte bu işi sunmayı planlıyoruz. 

Hazırlamamız gereken belde başkanlıkları var. Mümkün Mertebe  merkeze bağlı bütün belde başkanlıklarını kurup tüm şehrimizde iyi bir çalışma yapıp iyi bir adaylarla çıkartıp ciddi sonuçlar almayı istiyoruz.

İl genel Meclisi ve belediye meclisi için ortalama 12 kişi başvuru var. Şimdi yönetimsel anlamda da bu hafta içi tekrar biz yönetimimizi açıklayacağız. Ondan sonra bir genel merkez görüşmemiz var. O genel merkez görüşmesinden sonra başvuruları  ileteceğiz. En uygun profili seçmeye çalışacağız. Bize başarı getirecek insanlar gerekiyor. Çünkü sahada sürekli olacak insanları biz tercih edip buralarda kullanmak istiyoruz” dedi. 

İyi Parti eski il başkanı yavuz erkmen‘in adaylığı var mı sorusuna Ongan, “ Şu anda Yavuz bey yok. Olursa bakarız haberiniz olur.  Onu da söyleriz biz size” dedi.

Kaynak: Ercan Demir