Taksiye binen müşterinin alışveriş yapmak amacıyla birkaç dakikalığına da olsa taksiyi bekletme yapmak istendiğinde trafik ekiplerini buna müsaade etmediği yönünde şikayetlerini arttığını belirten Osman Bahar, taksiye sınıfına karşı biraz daha hoşgörülü ve opsiyonlu davranmasını istediklerini belirterek şunları söyledi

''ÖZEL ARAÇLAR İSTEDİĞİ GİBİ PARK EDEBİLİYOR AMA TAKSİCİLER 3-5 DAKİKALIĞINA BİLE PARK EDEMİYOR''

"Zaten bizim taksici esnafımızın  yolcusunun bir poşetini alıp bir  beklemesi çarşı içerisinde normalde beş dakika bekleyebilir. Buna trafik memurlarımız da  inanıyorum ki  izin veriyordur. Ki vermesi gerekiyor. Özel araçlarla karşılaştırırsak tabii ki onlar her zaman bu Gazipaşa Caddesi'ni sağlı sollu yeri geldiği zaman trafiği de kapatıyorlar. Ama bir ticari araca böyle bir izin verilmemesina anlayamıyoruz.
Zannetmiyorum ki bu bütün memurlarımız buna bu şekilde davranıyor diye pek düşünmüyorum. Şikayetler geliyor mu? Şikayetler tabii ki zaman zaman geliyor. Demek ki trafiğin yoğun olduğu zamanda memur arkadaşlarımız o anki pozisyon itibariyle belki çek diyebilir ama bu müsaade edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Opsiyon tanısın. Yani olması gerekir. Bu mecburen kimi arabaya binerse binsin. Orada bir alışveriş yapması gerekiyordur veya birinin buradan kalktığı duraktan alması gerekiyordur. Bunlara hoşgörülü davranılması gerekiyor."

Kaynak: Ersin Çorbacı