AK Parti Zonguldak’ta hedef yükseltti
Dün (Salı) AK Parti İl kadın Kolları’nı 6.Olağan kongresi vardı. kongreye AK Parti Genel Merkez kadın Kolları’ndan önemli üst düzey isimler katıldı. AK Parti kongrede adeta gövde gösterisi yaptı.
Kongrede ki coşkuyu gören Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın coşkusu konuşmasına da yansıdı. 
Başkan Alan, “Benim hedefim Zonguldak’ta 3 dönemdi. Salonda bu coşkuyu görünce artık hedefim 5 dönemdir” diyerek hedefini yükselttiğini söyledi.

AK Parti İl Başkan Zeki Tosun’da AK Parti olarak hedeflerini Zonguldak Belediyesi’ni ömür boyu AK Parti’de kalmasını sağlamak ve ayrıca 2023’de 3 olan milletvekili sayısın 4’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
Tabi ki ömür boyu derken bu bir hedeftir sadece. 
Yani hedefler ne kadar yüksek olursa çalışma da ona göre olur.
Başkan Selim Alan söz verdiği projeleri gerçekleştirdiği takdirde Zonguldak’ın “Değişmezlik” kaderi tersine dönecek. Zonguldak’ta şu anda gerçekten hummalı bir çalışma hakim. Belediye çok yoğun olarak hizmet üretiyor.  Zonguldak kente merkezi adeta köstebek yuvasına dönmüş durumda. Zonguldak’ın tüm alt yapısı değişiyor. Hızlı bir çalışma temposu ile birlikte Zonguldak Belediyesi mahallelerde hızlı şekilde çalışıyor. Eğer bu hızlı çalışma temposu devam ederse Selim Alan tabi ki birkaç dönem görevde kalabilir. Halk kendisini tercih edebilir.


ZEKİ TOSUN’U TEK GEÇİYORUM
8 ŞUBAT’TA AK PARTİ İL KONGRESİ YAPILACAK

AK Parti Zonguldak İl Kongresi 8 Şubat’ta yapılacak.
Yalnız bu tarihin son anda değişmesi ihtimali de söz konusu
Çünkü başka bir ilde 15 Ocak’ta yapılacağı açıklanan kongre 4 gün sonra yapılabildi. Ve bir çok başka ilde de aynı şekilde erteleme olunca Zonguldak’ta AK Parti kongre tarihi konusunda haklı olarak basına açıklamada bulunulmuyor. Genel merkez tarafından teşkilatlara basına açıklama yapılmaması için yasak getirildi. Ancak çok büyük bir ihtimale kongre 8 Şubat’ta gerçekleştirilecek.
Dediğim gibi Zeki Tosun’u tek geçiyorum
Kongrede tek aday olacak ve aday da tabi ki zeki tosun olacak.
Bunu nereden mi biliyorum
Sadece hislerime ve öngörüme güvenmiyorum elbette
Parti içinde yaptığım görüşmelerde de Zeki Tosun’un yeniden genel merkez tarafından İl Başkanı Adayı olarak gösterileceği sıkça dile getiriliyor. Çünkü Zeki Tosun’un başarılı görev süresi göz önüne alındığında bu gerçek zaten ortaya çıkıyor. Dünkü Kadın Kolları Kongresinde de Zonguldak Belediyesi’nin artık ömür boyu AK Parti’de kalması için hedef koyduklarını ve 4 milletvekili hedefini açıklaması partililere ve delegelere göreve devam ve artık daha çok çalışacağız demektir. Zeki Tosun’dan daha iyi bu işi yapabilecek başka bir isimde yok zaten.

**

HAYDİ ZONGULDAK KÖMÜR SPOR

2.Lig Beyaz Grup’ta ikinci yarı başlıyor
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor on dördüncü sırada 17 puana sahipken, rakibimiz İnegölspor ise bizim bir üstümüzde yani ön üçüncü sırada 18 puana sahip bulunuyor.
Zonguldak Kömürspor olarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz ve haliyle İnegöl maçı bizim için çok önemli.
Yani 27 Ocak Çarşamba 2021 (Bugün) saat 13.00’da Zonguldak Kömürspor-İnegölspor maçından gelecek 3 puanı bekliyoruz 
Tüm Zonguldak olarak