Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ın yaptığı hizmetleri kamuoyunda memnuniyetle karşılanıyor. Kanal Z, sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.Vatandaşlar yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade ettiler.
SELiM ALAN ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYOR..
Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'ın hizmetlerinden memnun musunuz? sorusuna vatandaşların büyük bir çoğunluğu memnun olduklarını ifade ettiler.
PROJELER BİR AN ÖNCE GERÇEKLEŞMELİ
Zonguldak'a hangi hizmetlerin yapılmasını isterdiniz?  konusunda ise vatandaşlar Başkan Selim Alan 'ın projelerini bir an önce hayata geçilmesini beklediklerini ifade ettiler.
YATIRIM  ARTTIRILMALI..
Özellikle kentimizde gençler ekonomik ve sosyal imkanlardan dolayı büyük şehire göç ediyor bunun için ne düşünüyorsunuz, gençlerimizin memleketlerine dönmesi için yetkililere talebiniz nedir? sorusuna ise vatandaşlar siyasetçilere Zonguldak'ta daha çok sahip çıkması ve istihdamın arttırılması ve yatırımların yapılması konusunda çağrıda bulundular.
20 YILDIR BU ASFALTIN YAPILMASINI BEKLiYORDUK..
Gazipaşa caddesi ve mahalleler yıllar sonra asfaltlandı, asfalt çalışmalarını nasıl buldunuz? sorusunu cevaplandıran vatandaşlar asfalt çalışmalarında son derece memnun olduklarını yıllardır hasret kaldıkları asfalta kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ettiler.
ÇOK DAHA GÜZEL BİR ZONGULDAK HAYAL EDİYORUZ..
Nasıl bir Zonguldak hayal ediyorsunuz? sorusuna vatandaşlar modern ve kaliteli bir Zonguldak, işsizliğin daha az olduğu bir Zonguldak hayal ettiklerini söylediler.
(HABER-ERCAN DEMiR)

Editör: Haber Merkezi