Ben size bir şey söyleyeyim mi

Büyük Birlik Partisi Zonguldak’ta İl Başkanlığı’na getirilen Serdal Acar dönemindeki gibi hiçbir zaman gündemde olmadı, yıldızı yükselmedi, kamuoyunda bu kadar yer almamıştı.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak’ta Serdal Acar öncesinde görev yapan il başkanları kusura bakmasınlar ama Serdal Acar kadar iyi bir il başkanlığı hiç birisi yapamadı.

Büyük BirLik Partisi bugüne kadar Zonguldak’ta silik bir partiydi.

Varlığıyla yokluğu belli değildi

Olsa da olur olmasa da olur denilen bir siyasi partiydi.

Ama şimdi öyle mi

Büyük Birlik Partisi Zonguldak’ta iktidar partisini bir ortağı gibi, MHP düzeyinde bir siyaset yapıyor.

Büyük Birlik Partisi’nin İl Başkanalğgını yapan Serdal Acar, çok uzun yıllardır var olan tecrübesi ile birlikte çok güzel çalışmalar yaptı.

Partinin oy oranı arttı

Üye sayısı artı

Büyük Birlik Partisi artık Zonguldak’ta bende varım dedi.

Serdar Acar o kadar güzel bir yönetim kurdu ki, her biri birbirinde değerli ve çalışkanlar.

İlçe teşkilatlarını kurdu.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak’ta çok güzel şekilde temsil ediliyor.

Ve tabi ki Serdal Acar’ın başarısı kıskanıldı.

Serdal Acar’a kaset komplosu kuruldu.

Ereğli’de İl Başkanı Serdal Acar görevden alındı ıklaması ile birlikte Büyük Birlik Partisi’nin yükselen ivmesi bir anda durdu.

Kamuoyunda Büyük Birlik Partisi’nin yıldızı söndü.

Küçük olsun ama benim olsun mantığıyla partide bugüne kadar krallık sürenlerin baktılar ki koltuklar elden gitti, Serdar Acar’a saldırıyorlar.

Serdal Acar bu

Yılların tecrübesi olan bir siyasetçi ve bu tehditle papuç bırakacak birisi asla değildi ve öyle olmadığını da ispatladı.

Serdal Acar suç duyurusunda bulundu.

Serdal Acar kendisine yönelik çekilen resti görerek rest çekti.

Helal olsun başkan

Sana da bu yakışırdı

Serdal Acar’ın bana telefonda söylediği;

“Ben partideki fetocüleri temizledim ve bana kaset kumpası kuruldu. Kaset denilince akla kim gelir tabi ki Fetö. Kaset işi fetöcülerin işidir. Ama bunlara boyun eğmek yok. Sonuna kadar savaşacağım. Partiyi bunlara teslim etmeyeceğim”

**

ŞEHİT EDİLEN BAŞBAKAN ADNAN MENDERES'İN SON MEKTUBU:

“Sizlere dargın değilim. Sizin ve diğer zevatın iplerinin hangi efendiler tarafından idare edildiğini biliyorum. Onlara da dargın değilim. Kellemi onlara götürdüğünüzde deyiniz ki, Adnan Menderes hürriyet uğruna koyduğu başını 17 sene evvel almadığınız için sizlere müteşekkirdir.

İdam edilmek için ortada hiçbir sebep yok. Ölüme kadar metanetle gittiğimi, silahların gölgesinde yaşayan kahraman efendilerinize acaba söyleyebilecek misiniz?

Şunu da söyleyeyim ki, milletçe kazanılacak hürriyet mücadelesinde sizi ve efendinizi yine de 1950’de olduğu gibi kurtarabilirdim.

Dirimden korkmayacaktınız. Ama şimdi milletle el ele vererek Adnan Menderes’in ölüsü ebediyete kadar sizi takip edecek ve bir gün sizi silip süpürecektir. Ama buna rağmen duam, merhametim sizlerle beraberdir.”

**

GÜNÜN SÖZÜ: “Bir çift göze aşık olursun, sonra bütün gözlere kör.” (Cemal Süreya)