MİL-DİYANET SEN   

  • BEBEK SAHİLİNDE CİNSEL İLİŞKİ REZALETİ
  • ZİNA YENİDEN SUÇ KAPSAMINA ALINSIN

İstanbul Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren bir çiftin görüntüleri ülkemizde yaşanan manevi tahribatın ne denli tehlikeli boyutlara ulaştığının resmidir. Zina yeniden suç kapsamına alınmalıdır. 'Manevi ve Ahlaki Kalkınma Yasası' mutlaka çıkartılmalıdır.

Uzun zamandan beri dine ve dini değerlerimize yönelik organize, sistematik ve tek merkezden yönetilen saldırılar var. Bu saldırılar her koldan yürütülmekte, aile yapımızı ve gençliğimizi ciddi boyutlarda tehdit etmektedir.

Toplumsal yapımıza muhalif diziler ve televizyon programlarıyla iffet, hayâ, namus benzeri değerler yıpratılmaktadır. Gayr-i meşru ilişkiler, zina, fuhuş ve saire sıradan şeylermiş gibi gösterilmekte ve toplumun bunları normalleştirmesi hedeflenmektedir.

Sanat adı altında işlenen iğrençlikler, televizyon ekranlarını kanalizasyona çevirmiş durumda. Çeşitli kanallarda yayımlanan dizilerdeki ilişkiler, toplumun ahlak anlayışını zedeliyor, aile kurumunu dinamitliyor, taciz ve tecavüz vakalarını körüklüyor.

Türkiye İstanbul Sözleşmesi'nden çekildi. Şimdi atılması gereken ikinci adım 6284'ün ilgası ve 'zinanın suç olarak' tanımlanıp yeniden TCK'ya girmesidir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kısa süre önce TBMM grup toplantısı sonrasında gazetecilere zina konusuyla ilgili şu özeleştiriyi yapmış ve zinanın tekrar suç kapsamına alınması gerektiğini '… zina konusunda yeniden ele alınmasının çok isabetli olacağının düşüncesindeyim. Bu toplumun manevi değerler noktasında farklı bir konumu var. Biz Avrupa Birliği sürecinde, bu bir özeleştiridir; bu konuda bir yanlışımız oldu. Zina ile ilgili düzenlemeyi de yapmak suretiyle tacizler ve saireyi belki de aynı kapsam içinde değerlendirmemiz lazım.' sözleriyle vurgulamıştı.

Bu bağlamda; ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ şiarı Devlet politikası haline dönüştürülmeli ve Kur'an-ı Kerim'de açık nâs ile yasaklanan zina, yasalarda da suç sayılmalı! 01.06.2022

                                                                                                                                                                                           MİL-DİYANET SEN   ZONGULDAK İL BAŞKANI    MURAT KARA