Halk TV’de “Lider Masası” ve “Nasıl Olacak?” yaptığı sunuculuk ile birlikte, ön plana çıkan ve gündeme gelen Bengü Babaeker Şap herkes tarafından Google’da aratılmakta. Peki Bengü Babaeker Şap kimdir? Bengü Babaeker Şap nerede eğitim gördü? Bengü Babaeker Şap nereli? Bengü Babaeker Şap kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler…

Bengü Babaeker Şap kimdir?

Bengü Babaeker Şap 1970 yılında doğdu. Ziya Gökalp İlkokulu’nda, Yalova Lisesi’nde okumuştur. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur.

Bengü Babaeker Şap Habertürk

Gazetecilik hayatına 1993 yılında Dünya Gazetesi’nde başladı. Yazılı basın serüveni kısa süre sonra Kanal 6’ya transferiyle son buldu. O tarihten bu yana, köklü televizyonlarda muhabir, editör, haber müdürü görevlerini yürüttü. Kanaltürk, Habertürk, TV24 gibi yayın kuruluşlarında uzun yıllar çalıştıktan sonra Haber Global televizyonu ve Independent Türkçe servislerinin kurucu yönetim kadrosunda yer aldı.

Bengü Babaeker Şap Halk TV

Haber Koordinatörü olarak görev aldığı KRT TV’de “Olağan İşler” programını hazırladı ve sundu. Halen Halk TV’de Haber yayın Yönetmeni olarak görev yapan Bengü Babaeker Şap “Lider Masası” ve “Nasıl Olacak?” programlarını sunmaktadır.

Editör: Mert Toruk