Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşundan bugüne kadar kullandığı Bozkurt İşaretini bu aralar İyi Parti’lilerde çok sık kullanmaya başladı.
Geçtiğimiz günlerde Kayseri Tekir Yaylası’nda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşehner ve İYİ Partili Milletvekilleri yaptıkları toplantı sonrasında bozkurt işareti yaparak çektirdikleri toplu resim tartışmanın fitilini ateşledi.
Bozkurt işareti ile çekilen bu fotoğraf sonrasında MHP Kayseri Milletvekilleri ve MHP İl Başkanı sosyal medyadan yaptıkları açıklamaları ile birlikte Bozkurt işareti yapan Meral Akşener’i ve milletvekillerin sert şekilde eleştirdiler, Bozkurt işaretinin iyi partililer tarafından kullanılmasına tepki gösterdiler.

Sadece Kayseri’de tepki gösterilmedi tabi ki, Zonguldak’ta da bu konu eleştirildi.
ZGC’yi ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener'in Kayseri Erciyes Tekir Yaylası’ndaki Başbuğ Otağı’nda partililerle birlikte bozkurt selamı ile hatıra fotoğrafı çektirmesine de tepki gösterdi.
Erbay oldukça sert ifadeler kullandı. İYİ parti'ni terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP ile işbirliği yaptığını belirten Süleyman Erbay,  "Bozkurt işareti ve ülkücülük bunların tek adresi Milliyetçi Hareket partisidir. Bu tartışma götürmezdir. Madem bu kadar ülkücüydüler, bu kadar bozkurt işaretini seviyor idiler HDP'ye belediye kazandırdılar, MHP'li belediyeleri  kaybettirdiler, HDP'ye kazandırdılar. Bunu başka bir açıklamasını yapmaya gerek yok. Bir ülkücü devletini sever. Devletine kurşun sıkan bir terör örgütünün siyasi uzantısını kesinlikle desteklemez ve yanında yer almaz. Dolaylı da olsa desteklemez. " dedi.
Zonguldak’ta bu eleştiriye İyi Parti’den henüz bir yanıt gelmedi
Bu kadar ağır bir eleştiriye Zonguldak’ta İyi Parti’den bir yanıt gelmemesi de biraz ilginç geldi bana. 
Sanıyorum İyi Parti’ni kendilerine yeni bir işaret bulması gerekiyor, hiçbir işaret kullanmaması gerekiyor.

**


İYİ PARTİ; HEDEFSİZ DOLAŞAN BİR YELKENLİ GİBİ

İyi Parti bu aralar iyice karışmış durumda
İyi Parti’de Fetö tartışmaları aldı başını gitti
Ümit Özdağ’ın eleştirisi ve ardından twetiyle devam eden Fötöcü tartışmaları İyi Parti’de tartışmalara sebep oluyor.
Ve tabi ki dışarıdan da kan kayıplarına sebep oluyor.
"Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez." Diye güzel bir atasözü vardır
İyi Parti’de AK Parti’ye yakın olan da var, MHP’ye yakın olan da var, CHP’ye yakın olan da var, HDP’nin kahvaltısına katılan da var, 
CHP’den daha laik, MHP’den daha milliyetçi gibi, 
Kısacası İyi Parti hedefsiz dolaşan bir yelkenli gibi
Karma görüşlerin hakim olduğu bir siyasi parti görüntüsü hakim
Kendisine istikamet arıyor.
Bakalım İyi Parti hangi limanda demirleyecek.