Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi’nde bakımsızlık ve ilgisizlik vatandaşların yoğun tepkilerine neden oluyor.

Adeta her tarafı dökülen AKM’de lavabo ve tuvaletlerin bakımsızlığından, gösteri salonlarındaki koltukların kırık dökük olmasına kadar AKM’ye yakışmayan görüntüler eleştiri konusu oluyor.

AKM salonlarındaki koltukların bir kısmında numara varken, bir kısmında numara olmayışı, bazı koltukların kullanılamaz durumda oluşu, AKM içinde yeterli temizlik ve hijyen kurallarına uyulmayışı “ Bu nasıl AKM !..” şeklinde eleştirilere neden oluyor.

n  AKM Müdürü’nün ilgisiz tutumu nedeniyle kendi haline bırakılan kurumda büyük bir yönetim zafiyeti oluşması, adına yakışır bir şekilde örnek olması gereken AKM’nin, bakımsız ve ilgisiz bırakılması üzüntüyle karşılanıyor. Kuruluşundan itibaren birçok kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapan AKM’nin son dönemde yönetim boşluğu nedeniyle en basit onarım ve tadilat işlerinin bile aksatılması dikkat çekiyor. Vatandaşlar AKM’nin bir an önce adına yakışır bir kurum haline getirilmesi, bina içinde gerekli onarım ve bakım işlemlerinin yapılması ile temizlik ve hijyen kurallarına uyulması için gerekli önlemlerin alınmasını istiyor.

HABER : Ersin ÇORBACI

Editör: Haber Merkezi