Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serdal Acar'ın görevden alındığı ve yerine Ak Parti'den istifa eden Deniz Kavraz'ın getirildiğine dair haberler üzerine partinin Kozlu ve Devrek ilçe yönetimleri ile il kadın kolları ve Alperen Ocakları İl Başkanı görevlerinden istifa etti.

BBP Kozlu İlçe Başkanı Ertan Durkun ve yönetimi, Devrek İlçe Başkanı Serkan Çorbacı ve yönetimi, Alperen Ocakları İl Başkanı Yaşar Şeker ve Kadın Kolları İl Başkanı Melike Erdegör görevlerinden istifa etti.

BBP İl Kadın Kolları'nın sadece görevlerinden değil, partiden de istifa ettiği öğrenildi.

Öte yandan Büyük Birlik Partisi Zonguldak Teşkilatlarında büyük bir huzursuzluk yaşandığı ve istifaların devam edeceği bildiriliyor.

BBP, Zonguldak'ta tavan yapmıştı

* Serdal Acar'ın, Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığına atanması ile birlikte daha önce vasat durumda bulunan Büyük Birlik Partisi Zonguldak'ta tavan yapmıştı.

Kısa sürede teşkilatları toparlayan ve kongre sürecini gerçekleştiren Serdal Acar, ekibiyle birlikte gece gündüz siyasi çalışma yaparak, ilimizdeki birçok siyasi partinin önüne geçti.

Serdal Acar'ın, yaptığı siyasi çalışmalar, basın toplantıları ve basın açıklamaları, TV programları ile bir anda öne çıkmasının bazı çevreleri rahatsız ettiği ve basına servis edilen karalama kampanyaları ile partiden uzaklaştırılmak istendiği belirtiliyor.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Uysal'ın, Zonguldak'ta İyi Parti İl Yöneticisi olduğu söylenen Remzi Toksöz isimli kişinin ofisinden açıklama yapması tepkileri daha da arttırdı.

Görevlerinden istifa eden BBP ilçe ve kadın kolları yöneticileri Hüseyin Uysal'a sert tepki gösteriyor.

Yapılan açıklamalarda, " Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları, Alperen Ocakları, 8 ilçede ve 17 beldede Büyük Birlik Partisi yoktu. Serdal Başkanımız partiye muhteşem ivme kazandırıp, başarılı çalışmaları ile damga vurunca, Zonguldak'ta Hüseyin Uysal'ın il başkanlığı ve adaylık hesapları başladı. İki senedir Zonguldak'ta teşkilat kuramamış, kendi ilçesi Alaplı'da dahi bir ilçe başkanı bulamamış Hüseyin Uysal keşke partiyi ayrıştırmak ve bölmek yerine, her partinin MYK üyesinin yapması gereken davranışı sergilemesi gerekiyordu. Ama o hepimizin anlamakta zorluk çektiği köstek olmayı tercih etmiştir." şeklinde konuştular.

SERDAL ACAR HUKUK SÜRECİ BAŞLATTI

Serdal Acar, Büyük Birlik Partisi'nin Zonguldak'ta zirve yaptığı sırada kendisi hakkında asılsız ve çirkin iddiaları basına servis edenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

İddiaların tamamen siyasi amaçlı ve kendisini karalamak amacıyla belli kişiler tarafından basına servis edildiğini söyleyen Acar, hukuk mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini açıkladı.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi