Canavara dikkat!
Ne canavarı diye sormayın sakın 
Çünkü herkes neden bahsettiğimi çok iyi biliyor
Trafik Canavarı tabiki
Bu trafik canavar bu güne kadar on binlerce, yüz binlerce insanımızın yaşamına mal oldu.
Ve olmaya da devam ediyor
Evet Kurban Bayrama geldi ve çattı
Vatandaşlarımız sevdikleriyle, aileleriyle birlikte bu bayramı geçirmek için yine yollara düştüler.

Sevdikleriyle bayram geçirmek isteyen, bu sebeple memleketlerine doğru yola çıkan vatandaşlarımıza trafikte kolaylıklar diliyorum

Hepsine kazasız belasız bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.
Acele giderken ecele gitmeyin yani
Bırakın yavaş gidin
Trafik kurallarına uyur, uymayanları da uyaralım lütfen
Geç gidin ama sağlam gidin
Bayramı sevdiklerinizle geçirin.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ PERÇİNLENMELİ..

Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
Bayramlar milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir.
Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.
Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. 
Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir.
Dini bir ibadet olarak kurban ise ‘Allah’a yakın olmak için takdim edilen şey’ anlamında kullanılır. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar bizi Allah’a daha yakın kılmaya vesile olur. Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşma vesilesidir. Bu bayramda fakirler gözetilir, ihtiyaçları giderilir. 
Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz. 

Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. 
Güzel Zonguldak’ımızın güzel insanlarıyla birlikte bir bayramı daha kutluyor olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. 

**

YÜREĞİMİZ YANDI..

Konya'da Dr, Ekrem Karakaya'nın ve İstanbul’da Av. Sefer Bakırtaş’ın öldürülmesi Türkiye'yi yasa boğdu. Ve tüm Türkiye olarak bu acı olayları şiddetle lanetledik., lanetliyorum da
Şiddetin her türlüsüne karşı olan bir insanım.
Ne sağlık çalışanlarına ne de avukatlara ne de bir başka meslek gurubuna yönelik şiddeti hiçbir zaman tasvip etmedik ve etmeyeceğiz de.
Ancak bu olaylar sonrasında özellikle bazı çevrelerin cinayetlerden sanki iktidar sorumlu gibi bir algı oluşturarak iktidarı hedef alan açıklamalar yapması da kimse kusura bakmasın
İnsanların acısını kullanarak siyaset yapılması kabul edilemez.
Kişisel sorun ve sebeplerden dolayı işlenen cinayetleri iktidara mal etmek, bundan siyaseten nemalanmaktan başka bir şey değil
Herkes neyin ne olduğunu çok iyi görüyor
Kimse kimseyi kandırmasın

**

KİLİMLİ SU ÜRÜNLERİ KOOOPERATİFİ’NİN BAŞARISI..

Kilimli’de çok güzel bir proje hayata geçecek.
Kilimli Balıkçı Barınağında Soğuk Hava Deposu ve Balık Mezat alanı projesi bakanlık tarafından onaylandı.
Bu proje ile birlikte artık Kilimli sahilinden tutulan balıklar artık Ereğli Soğuk Hava Deposu ve Balık mezat alında satılmayacak.
Direkt olarak Kilimli Balıkçı Barınağında balıklar soğuk hava deposunda depolanacak ve mezat alanında satılarak, ülke geneline dağıtımı yapılacak.
Öncesinde Kilimli sahili ve yakın sahil açıklarında büyük balıkçı tekneleri tarafından tutulan balıklar soğuk hava depolu araçlarla birlikte Ereğli, İstanbul, Ankara’ya vs. gidiyor ve Balık Mezat alanlarında satılıyordu.
Artık böyle olmayacak.
Bu projenin kabul edilmesi için Kilimli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Harun Şahintürk gerçekten çok büyük bir emek ve çaba sarf etti, ısrarcı oldu ve proje kabul edildi, ben hem kendisini hem de kooperatif yönetimini kutluyorum. Ayrıca Kilimli Balıkçı Barınağında gerçekleştirilen 1 Temmuz Kapotaj Bayramı kutlama etkinliklerinde de Kilimli Su Ürünleri Kooperatifi’ni büyük bir katkısı olduğunu da belirtmek isterim.


**

KİLİMLİ KAYMAKAMLIĞI ÖNÜNDE VATANDAŞLAR DEMOKRASİ NÖBETİNİ TUTMAK İSTİYOR


FETÖ’nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında, ev kadınından öğrencisine, iş adamından esnafına, profesöründen taksicisine kadar her meslekten ve yaş grubundan sokağa çıkarak şehit olan vatandaşlar, cuntacıların emellerine ulaşmasına engel oldu. Gerçekleştirilen darbe girişiminin üzerinden altı yıl geçmesine rağmen, o gece asker üniforması giymiş terör örgütü üyeleri tarafından şehit edilenlerin acısı dinmiyor.
15 Temmuz'un şehadete yürüyen kahramanları her yıl farklı organizasyonlar ve etkinliklerle anılıyor. 
Bu yıl 15 Temmuz'un 6’ıncı yıl dönümünde Zonguldak’ta gerçekleştirilecek anma programında, 251 şehidimiz anılacak.
Demokrasi nöbeti tutulacak.
Zonguldak’ın Kilimli İlçesi’nde yeni hizmete açılan Hükümet Binası (Kaymakamlık) önünde oldukça geniş bir alan mevcut.
Kilimlilliler 15 Temmuz Demokrasi nöbetini ve anma etkinliklerinin Kilimli Kaymakamlık binası önünde yapılmasını istiyor ve bu konuda da Kaymakam Necdet Özdemir ve Belediye Başkanı Kamil Altun’ndan destekliyor.
Ben sadece bir aracıyım.

**
GÜNÜN SÖZÜ: Bir insanın yaşayıp yaşamadığını anlamak istersen, nabzına değil onuruna bak, duruyorsa yaşıyordur. (Robin Sharma)