Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) Zonguldak’ta Osman Zaimoğlu temsil ediyor.
Çok iddialı bir söz ama maalesef doğru

CHP Merkez İlçe Başkan adayı Osman Zaimoğlu, çıktığı TV kanallarında olsun, gazetelerde olsun yaptığı açıklamalarda ses getiriyor.
TV’lerde CHP’nin politikaları savunuyor.
CHP’yi ön plana çıkarıyor
Ancak Osman Zaimoğlu’nu şu anda CHP üyeliği dışında partide her hangi bir görevi yok
CHP İl Başkanı Murat Pulat’ın sessizliği, siyasetteki pasifliğini, boşluğunu maalesef Osman Zaimoğlu dolduruyor.
Zaimoğlu sık sık TV’lerde canlı yayına çıkarak CHP’yi savunuyor
Yani koskoca CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, sadece parti üyesi olan Osman Zaimoğlu kadar siyasette aktif değil, atılgan değil, 
Daha bugüne kadar Murat Pulat’ın bir TV’ye canlı yayına çıktığını ben duymadım
Parti sekreterinin hazırladığı yazılı açıklamaları kendi isminle gazetecilere yazılı basın açıklaması olarak atarak il başkanı olunmaz Sayın Murat Pulat.
Osman Zaimoğlu’nu bir sonraki kongrede ile aday olursa hiç şaşırmayın

NOT: CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun üstüne alınmasın, ben onun için değil Murat Pulat için yazdım


**


ZATEN BAŞKA TÜRLÜ AÇIKLAMA YAPSAYDI ŞAŞARDIM!!

Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu konuşmasında “Hala iktidarın peşinden giden varsa kimse kusura bakmasın ben o öğretmene öğretmen demem" sözünü sarf etmişti. Zonguldak’ta Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar ve Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Şahin Ören, Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki göstererek Kemal Kılıçdaroğlu’nu özür dilemeye çağırdılar. Ayrıca Eğitim Bir-Sen’de Kılıçdaroğlu’nu bu sözünden dolayı mahkemeye verdiklerin ifade etti.
Ancak Birleşik Kamu-İş Zonguldak Temsilcisi Metin Kahveci, Kanal Z'de Murat Altay'ın sunduğu Güne Merhaba programında Kemal Kılıçdaroğlu’nun; “Hala iktidarın peşinden giden varsa kimse kusura bakmasın ben o öğretmene öğretmen demem" açıklamasını savunarak doğru! olduğunu söyledi: 
“Hadi gel buyur buradan yak” diyeceğim ama Metin Kahveci’den de başka bir açıklama beklenemezdi doğrusu. Bu sözü başka bir siyasi partinin genel başkanı söyleseydi acaba savunur muydu diye çok merak ediyorum. O zaman sormak gerekmez mi; AK Parti’yi seven, AK Parti’ye oy veren öğretmen, öğretmen vasfını taşımıyor mu diye. Evet 3600 ek gösterge verilmediği için hükümet eleştirilebilir ancak bu sebep öğretmenlere; hakaret etme özgürlüğünü vermez, veremez, vermemeli de. Bu hakareti savunmak bir eğitim sendikasının başkanına ise hiç yakışmadı.