EYVAH!  AIDS !!!
Bakın tüm gün yazılanlar doğruysa şayet bu ciddi bir halk sağlığı tehdididir!
Önce Kütahya’da para karşılığı trans bir öğrencinin, oranın yerlileri ile birlikte olduğu ve öğrencinin AIDS olduğu bilgisi verilmişti. Tüm Kütahya ayaklanmıştı! Yanlış anlamayın ayaklandı derken korkudan!!!
Şimdi ise Karabük…
Acilen önlem alınmalı!
Dalgası geçilecek, şakası yapılacak bi durum değil bu! 
Yalnızca öğrencileri ilgilendiren bi durum da hiç değil! 
Tüm şehri teste tabi tutmak lazım gelir.
 Öğrencilerin çoğunluğu Erasmus öğrencisi, bizim öğrencilerimize belki de hiçbir ön bilgi ve cinsel eğitim verilmeden hepsini aynı yerlere doluşturdunuz! Onların bağışıklığı olduğunu, değil cinsel deneyim aynı tuvaleti kullanırken bile dikkatli olmalısınız dendi mi acaba çocuklara! Çok merak ediyorum.
 Çocuklarımız cinsel deneyim yaşadı diye taşlayacak da değiliz! Kendinize gelin! Yaşamış yaşamamış bizleri de ilgilendirmez! İlgilendirmesi gereken kısım şu ; biz çocuklarımıza önüne gelenle yatmaması gerektiğini, cinsel hastalık kapabileceğini, bu tarz ilişkilerin özel olması gerektiğini, değmesi gerektiğini !!! öğretebildik mi!!! İlgilendiren kısımlar tamda bunlar! …
Asıl suçlu biziz! 
Suçlayamazsınız onları!
Okumaya mı gittiler, sevişmeye mi gittiler!!! Yazamazsınız!!!!
 AH ERKEKLER!!! 
AH ERKEKLER!!!
 Ne oldu kız çocuklarından mı bahsettim sandınız!!!
Ahh siz ATAERKİL’ler!!!
Ahh siz ELİMİNKİRİ’ciler!!!
 Kız çocuklarına yaptığınız psikolojik şiddetinizden nefret ediyorum!
Tüm sosyal mecralarda AIDS’in, kız çocuklarımıza zenci erkeklerle birlikte olduğundan dolayı yayıldığı yazılıyor, çiziliyor, kız çocuklarımıza akıl almaz hakaretler yağdırıyorlar! Yapmayın!!! Erkekler yaparken iyiydi de kız çocukları yapınca mı edepsizlik oluyor!!! Kendinize gelin! Kızı erkeği yok bunun! Sağlıklı cinsel deneyimi yaşamayı bilmeleri gerekiyor! Devlet kanalıyla da öğretilmesi gerekiyor!!!
Ayrıca hatırlar mısınız bilmem Karabük Üniversitesinde okuyan Gabonlu öğrenci vardı… Yol kenarında ölüsü bulunmuştu!!! Bir düşünün derim!!! Neyse…
 Bu arada belki de siz erkekler yaydınız! Her yere, herkese! Tek gecelik ilişkileri yaygınlaştıran, fuckbody terimini kullanan, kadınları takılmalık gören sizlersiniz!!! Belki de herkesle tek gecelik ilişkiler yaşayarak herkesi zan altında bıraktınız!!!
Yazıyı sakinleşerek bitirmek istiyorum. Çocuklarımızı her kötü durumdan koruyalım… Lütfen… Lütfen… Lütfen…. Aşağılamadan! Dövmeden! Sövmeden! Teşekkürler.