TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Çarşamba  günü  oynadığı maçta  Uşakspor’a 3-2 yenilerek  haftayı puansız  kapattı. Maça  çok kötü başlayan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz ilk 20 dakikada kalesinde gördüğü gollerle 2-0 geriye düştü. Daha sonra toparlanan Kömürspor, 1 gol bularak skoru 2-1’e getirdi. İlk yarı 2-1 Uşakspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Zonguldak Kömürspor teknik patronu  Mustafa Dalcı, ikinci 45 dakikaya 3 oyuncu değişikliği  yaparak başladı. İkinci yarının hemen başında bir gol daha bulan Uşakspor, skoru 3-1 yaptı.

Zonguldak Kömürspor’da 65’inci dakikada İlken Coşkun, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Rakibinden  1 kişi eksik olmasına rağmen son bölümlerde   sürekli gol arayan Kırmızı-Lacivertli ekip  bir gol daha bularak skoru 3-2’ye getirdi. Son bölümlerde beraberlik için yüklenen Zonguldak Kömürspor, yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince 90 dakika 3-2 Uşakspor’un galibiyeti ile sonuçlandı. Müsabakanın özellikle ikinci yarısında iyi bir oyun sergileyen Kömürspor’lu  futbolcular, deplasmandan  puansız dönmenin üzüntüsünü yaşıyorlar.

3 GÜN İZİN VERİLDİ

Zonguldak Kömürspor’lu futbolculara Çarşamba günü  oynanan Uşak maçı sonrası 3 gün izin verdi. Karşılaşma sonrası memleketlerine giden teknik ekip ve futbolcular, Cumartesi günü şehre  dönerek  çalışmalara tekrar başlayacaklar.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi