Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Beldesi'nde yaşayan yardımsever gençler, Kayıkçılar KYK Yurdu'ndaki depremzede çocuklar için veda etkinliği düzenledi. Yardımsever Eda Gülten, Gülseda Gülten, Elif Gülten ve Aybüke Tunçtürk'ün organize ettiği veda etkinliği, her ne kadar renkli görüntülere sahne olsa da veda sebebiyle bir o kadar buruk geçti. 

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören Zonguldaklı yardımsever genç Eda Gülten yaptığı açıklamada;

"Çocuklar için düzenlediğimiz bir önceki etkinlik sonrası bizden istekleri oldu. Bizde onlara şehrimizden veda etmeden istedikleri bu etkinlik için kolları sıvadık, yarışlar düzenledik. Çocuklarımız için  ödül hazırladık ve bayram harçlıkları dağıttık.
Çocukların kalbine o kadar çok güveniyoruz ki onların bir gülümsemesi için yeniden bir güneş topladık. Mutluluklarının daim olduğu gelecek hayalleri kurabildikleri güzel günleri diliyoruz. Bu etkinlik için bizi maddi manevi destekleyen herkese teşekkür ederiz.
Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme hiç solmasın."

(Haber: Göksel Çolak)

Editör: Oğulcan Öz