Kilimli protokolü gözlerini bağlayarak engellilerle maç yaptılar3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Kilimli ilçesinde çok anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder Keskin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız'ın da aralarında bulunduğu ilçe protokolü engellilerle birlikte maç yaptılar.
Kilimli İsmail Hakkı Güngör kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen maç öncesinde ise protokol üyeleri gözlerini bantla bağlayarak futbol maçı oynadılar, Daha doğrusu oynamaya çalıştılar. Zevkli ve heyecanlı geçen  karşılaşmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Dostluğun kazandığı maç sonu açıklama yapan Kaymakam Nevzat Taşdan, engelliler günü kapsamında Çatalağzı Engelliler Derneği tarafından düzenlenen bu anlamliy organizsazyonda oynamanın mutluluğunu yaşadığını belirtti ve tüm engellilerin engelliler gününü kutladığını ifade etti.
Ardından Kilimli Belediyesi tarafından engellilere Paflagon Sosyal tesislerinde yemek düzenlendi. Yemekte engelliler gönüllerince eğlendiler stres attılar.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi