Bahar; Başkan dolmuşçu esnafının zor durumda bırakmamalı

Pandemi nedeniyle dolmuş esnafının zor durumda olduğunu söyleyen Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar; “Halk otobüsleri fiyatlarını eski yerine geri çekmeli ve bizi zor durumda bırakmamalı” dedi. 

 Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın Halk otobüsü işini dolmuşçu esnafına teklif ettiği söyleyen Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar; “  Özel halk otobüslerinin fiyatlarını indirmesine rağmen para kazanamadığı halde, kendisi zor bir süreçten geçiyor.
Mevcut olan esnaf arkadaşımız büyük sıkıntıya soktu.Keşke belediye ile yapılan protokolde ne vardı görmek isterdim.  Bu konu hakkında bu halk otobüsü işini Sayın Başkanımız bize teklif etmişti.Her durak birer araç  alacaktı, bize çok güzel teklifte bulundu Allah razı olsun.
Site ve Kapuz durakları iki şer araç alacaktı biz kendi işimizin rekabetçisi olacaktık. Ama beş sefer toplantı yapmamıza rağmen sevgili esnaf arkadaşlarımıza bu işi anlatamadık.
Belediye mecburen ihale yapmak zorunda kaldı. Artı bu iş için Belediye Başkanımız bize ekstradan bin TL para verecekti. Biz esnaf olarak Sayın başkanımızdan şunu bekliyoruz halk otobüsleri fiyatlarini eski yerine geri çekmeli ve bizi zor durumda bırakmamalı.Zaten pandemi döneminde büyük bir sıkıntı içerisindeyiz. Buna bir an önce çözüm getirilmesini belediye başkanımızdan talep ediyoruz” dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi