Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “İlçeler de yapılmayan yatırımları biz Çaydeğirmeni’nde hayata geçiriyoruz” dedi.
Belediyeciliğin sadece yol, su, kanalizasyon, Park ve bahçeden ibaret olmadığını Çaydeğirmeni’nde gösterdiklerini belirten Başkan Satılmış Gebeş, “700 adet daha daireyi daha TOKİ aracılığıyla Çaydeğirmeni’ne kazandıracağız” müjdesini de verdi.
Türkiye’de ilk kez “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan” isimli mahalle kurduklarını ifade eden Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Çaydeğirmeni’ni emin adımlarla geleceği taşıyamaya devam edeceğini Belirterek şunları söyledi:


BELEDİYECİLİĞİN YOL, SU, KANALİZASYON, PARK VE BAHÇEDEN İBARET OLMADIĞINI ÇAYDEĞİRMENİ’NDE GÖSTERDİK..

“Ben bugüne Çaydeğirmeni hemşirelerimiz de birlik içerisinde beraberlik içerisinde bütünlük içerisinde bu şehri hak ettiği hizmeti ile buluşturmaya. Bu şehrin değerli insanların beklentileri doğrultusunda projeler üretmeye gayret ettim. Allah'a şükürler olsun ki benim üzerimde emeği olan değerli milletvekillerimizi ve teşkilat mensuplarına, Çaydeğirmeni hemşirelerine ben teşekkür ediyorum. Milletvekillerimizden her zaman destek gördük ve görüyoruz. Teşkilatlarımızdan destek gördük. Aldığım emanetin layıkı ile yerine getirilmesi noktasında bize sınırsız destek oldular. Bizde projeler ürettik çalıştık gayret ettik. 
Belediyeciliğin yol, su, kanalizasyon, Park ve bahçeden ibaret olmadığını Çaydeğirmeni’nde gösterdik”

İLÇELERDE YAPILMAYAN YATIRIMLARI BİZ ÇAYDEĞİRMENDE HAYATA GEÇİRİYORUZ..

“Çaydeğirmeni’mizi ilçe düzeyinde hizmetlerle buluşturduk. Yaptığımız projelerle örnek olduk, örnek olmaya devam ediyoruz. Dediğim gibi göreve geldiğimizde beldemizin nüfusu 2200 düdüğü bugün 7393 nüfusa ulaştık. Çaydeğirmeni beldemiz benim göreve geldiğimde örnek olarak gösterdiğim Karaman Belediyesi ve Bakacakkadı belediyesi idi. Şu an bakıyoruz Allah'a şükürler olsun ki çıta Çaydeğirmeni’nde çok yükseldi. Diğer  ilçelerde yapılmayan yatırımları biz Çaydeğirme’ninde hayata geçiriyoruz. Dediğim gibi belediye binamız yoktu belediye binamızı yaptık”


HAZİNE ARAZİLERİNİNİ YATIRIMCILARA TAHSİS ETTİK, 1600 KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ..

“Ülkemizin en büyük sorunlarından bir tanesi istihdam sıkıntılıydı, beldemizde bulunan hazine arazilerinin yatırımcılara tahsis ettik, uluslararası düzeyde imalat yapan yatırımcıları beldemize getirdik. Bugün beldemizde 1600 civarında çalışan var. Yine bu kişilerin bu sanayi kuruluşlarının gelmesiyle kuru sıkıntısı gündeme geldi. Sanayi ile birlikte konut anlamında da marka şehircilik sloganı ile yola çıkan partimizin vizyonuna uygun çalışmaları TOKİ Başkanlığı ile birlikte yaptık. Dördüncü etap Toki'leri bitirdik hak sahiplerine teslim ettik. Yaşanabilir bir şehir meydana getirdik. Şu ana kadar 1400 tane daire yaptırdık, 1400 tane vatandaşımızı sıcak yuva sahibi yaptık ve Çaydeğirmeni’nde 1600 civarında kişiye istihdam yarattık, iş sahibi yaptık. dediğim gibi ailelerimiz sıcak yuvaya kavuştu, gençlerimiz iş sahibi oldu”

700 ADET DAHA DAİREYİ DAHA TOKİ ARACILIĞIYLA ÇAYDEĞİRMENİ’NE KAZANDIRACAĞIZ..

“Şu an yine TOKİ ile ilgili yaptığımız çalışmalar var, Allah razı olsun sayın milletvekillerimiz konuyu takip ediyorlar. Dün yine TOKİ başkanı ile görüşüldü inşallah yakın zamanda 700 adet daireyi daha Çaydeğirmeni’ne kazandıracağız. Bu daireler ile birlikte yeni bir okul planımız var. Bugüne kadar TOKİ'ye 3 tane cami yaptırdık. caminin ismine şehidimiz Ömer halisdemir ismini verdik, birine beldemiz üzerinde emeği olan Sayın milletvekilimiz Polat Türkmen beyefendinin ismini verdik.”


“CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN” İSİMLİ MAHALLE KURDUK..

“Bu içinde bulunduğumuz mahallede 1400 konutun bulunduğu daire dairenin bulunduğu mahalleye de Türkiye'de bir ilk olarak sayın Cumhurbaşkanımızın ismine bir mahalle kurduk. Bu mahallede gerçekten yaşanabilir bir mahalle, bisiklet yolları ile yaya yolları ile rekreasyon alanları ile yaşam merkezi konumunda”

ÇAYDEĞİRMENİ’Nİ EMİN ADIMLARLA GELECEĞİ TAŞIYACAĞIM..

“Düğünlerde, cenazelerde, Kur'anlarda, nişanlarda vatandaşın iyi gününde de kötü gününde de yanında olmaya gayret ettik. Tabii ki Çaydeğirmen’li vatandaşlarımız bizi her zaman onure ettiler yanımızda oldular. Belediye başkanların da seçilmişler de en büyük sıkıntı şudur; Her seçim döneminde bir yıpranma olur oylarında kayıp olur sandık oy oranlarında düşüş olur ama Çaydeğirmeni’nde biz bunu tersine çevirdik. 2004 yılında göreve geldiğimizde %50. 4 oyla seçildik, 2009'da yüzde 57.2 oyla seçildik ve oy oranlarımız artarak bugüne kadar devam etti.
Ben öncelikle partimizin üç dönem kuralı vardı, üç dönemden fazla aday yapılmıyordu ama Çaydeğirmeni Belediyesi’ne Çaydeğirmeni Belediye Başkanına, Çaydeğirmeni halkına bir ayrıcalık tanındı özel izin verildi. Ben bu süreçte vatandaşların sınırsız desteğini gördüm 4.Dönem aday gösterilmem noktasında Allah razı olsun Çaydeğirmeni’nde hemşerilerimin sesine teşkilatlarımız değerli il başkanımız Sayın Zeki Tosun, değerli milletvekillerimiz Sayın Polat Türkmen, Sayın Ahmet Çolakoğlu, uzun yıllar il başkanlığımızı yaptıktan sonra milletvekili seçilen Sayın Hamdi Uçar ağabeyime de, ilçe başkanımız ve belde başkanımız destek oldular. 4. Dönem aday olmam noktasında genel merkezden özel izin çıktı. Cumhurbaşkanımızdan özel izin çıktı. Cumhurbaşkanımıza bir sözümüz vardı benim Allah razı olsun 4. Dönem aday olmama izin verildi ve Çaydeğirmeni’nde bize yakışan da rekor oyla sandıktan çıkmak dedim. Rekor ile sandıktan çıkacağız dedim. Ve bunu Çaydeğirmeni hemşirenin bana ne kadar güvendiyse, bende onlara o kadar güvenerek Bu sözü vermiştim ve beni mahcup etmediler. Ben huzurlarınızda Çaydeğirmeni’ni geleceğe emin adımlarla taşıyacağım.
Tüm Çaydeğirmeni halkımıza selamlarımı iletiyorum.
Onlar başımızın tacıdır”

(ÖZEL HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi