Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Süleyman Erbay,  kantin İşletmecileri olarak depremzedelere yardım kampanyası başlattıklarını söyledi 

Kantin işletmecileri olarak bir hesapta para toplayıp 50.000 Tl. gibi bir rakamı İl Milli Eğitim müdürlüğü aracılığı ile deprem bölgesine katkı sağlayacaklarını ve ayrıca kan bağışlarını ifadeeden Süleyman Erbay, şunları kaydetti:

"Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği olarak ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle üzüntümüz tarifsizdir. Allah depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza rahmetiyle muamele eylesin. Yaralı olarak kurtulanlara acil şifalar diliyorum. Enkaz altında kurtulmayı bekleyenlerin sağ salim kurtulmalarını dilerim. Deprem felaketinde yakınlarını kaybedenlere sabırlar dilerim. Allah memleketimizi milletimizi her türlü afetlerden felaketlerden muhafaza eylesin. Allah devletimize zeval vermesin. Deprem bölgesinde canla başla mücadele eden Afat yetkililerine, askerlerimize, polislerimize, sağlık personellerimize, sivil toplum örgütlerine, vatandaşlarımıza Allah yardım eylesin. 

Dernek olarak geçmişte birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmış birikime sahibiz. Felaket haberini alır almaz ne yapabiliriz nasıl katkı sağlayabiliriz bunların çalışması içerisindeyiz. İlk olarak ilimizdeki kantin işletmecileri olarak bir hesapta para toplayıp 50.000 Tl. gibi bir rakamı İl Milli Eğitim Müdürümüz aracılığı ile deprem bölgesine katkı sağlayacağız. 

Ardından meslektaşlarımız ile birlikte Türk Kızılay'ı aracılığı ile Kan Bağış kampanyası yapacağız. Bir taraftan da eşya kampanyalarına destek olarak deprem bölgesine destek olmaya devam edeceğiz. Allah memleketimizin yar ve yardımcısı olsun..(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi