22. Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali, Yıldız Tilbe, Koray Avcı ve Madrigal grubu konserleriyle sona erdi.

Türkiye’nin en büyük ödüllü festivali muhteşem bir coşku ve görsel şölen ile sona erdi. Festival Komitesi Başkanı, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Türkiye’de ve Avrupa’da ses getiren bir festivali daha yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 
Kültür ve Sanat ağırlıklı etkinlikleriyle 22. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali, muhteşem bir müzik ziyafetiyle sona erdi. 
Festivalin final gecesinde Madrigal Grubu, Koray Avcı ve Yıldız Tilbe sahne aldı. Türkiye’nin en büyük ödüllü festivalinin final gecesinde ünlü şarkıcılar binlerce vatandaşı müziğe doyurdu. Festival, muhteşem bir görsel şölen ile sona erdi. Festival Komitesi Başkanı ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Madrigal Grubu’nun Ereğli festivalinden sonra yıldızının daha da parlayacağını belirtti. Koray Avcı ve Yıldız Tilbe’ye daha önce katıldıkları Ereğli Festivali fotoğraflarını hediye etti. Başkan Posbıyık’ın eşi, Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık’ta sanatçılara kadınların el emeğiyle ürettikleri ürünlerden hediye takdiminde bulundu.
Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  Türkiye’de ve Avrupa’da ses getiren bir festivali daha yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi