Peygamberimize hakaret eden karikatürleri Fransa’da kamu binalarına yansıtan Macron’un bu küstahlığı karşılıksız kalmamalı.
Kirli siyasi emelleri için İslam karşıtlığını tırmandırarak ateşle oynayan Macron’a karşı bizlerde hepimiz haklı tepkimizi göstermeliyiz.

Madem ki Fransa böyle bir kepazeliğe imza attı, bizim elimiz armut toplamıyor ya;

Bizlerde hepimiz Fransız ürünlerine boykot uygulayalım.

Hem zaten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Fransız mallarına boykot çağrısı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben buradan milletime sesleniyorum, nasıl ki Fransa’da ‘Türk markalı mal satın almayın’ deniliyorsa, bende buradan milletime sesleniyorum, sakın Fransız markalara asla iltifat etmeyin, bunları satın almayın” dedi.

MEMUR-SEN TÜM TÜRKİYE’DE BOYKOT BAŞLATIYOR
Fransız kepazeliğine karşı Memur-Sen tüm Türkiye genelinde aynı anda yapacağı basın açıklamasıyla birlikte Fransız ürünlerine boykot çağrısı yapacak.
Memur-Sen hem bu kepazeliği protesto edecek hem de boykot kampanyasını başlatacak.
Darısı diğer sivil toplum ve sendikalarında başına diyelim

**

ÜZÜLMEZ KÜLTÜR VADİSİ PROJESİNİ ZONGULDAK BELEDİYESİ İŞLETMELİ

Kentimizin endüstriyel belleğinde önemli bir yer edinmiş olan ‘Üzülmez Kültür Vadisi Projesi’nin tanıtımı gerçekleştirildi.
Şehrimizde kent belleği ve kent hayatını zenginleştirmek, şehrimizin endüstriyel mirasının turizme kazandırılması ve yeniden işlevlendirilmesi amacına hizmet edecek olan Üzülmez Kültür Vadisi Projesi, Emeğin Başkenti olan Zonguldak’ımız için çok büyük bir önem taşıyor.
Zonguldak belediye Başkanı Ömer selim Alan önceki gün yaptığı açıklama ile Üzülmez Kültür Vadisi Projesi’ni şehrimize kazandıracak olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.
Başkan Alan Üzülmez Kültür Vadisi’nin işletmesine talip olduğunu kamuoyuna duyurdu.
Projenin işletilmesine talip olması Zonguldak Belediyesi Başkanı Ömer Selim Alan’ın duyarlılığın gösteriyor.
Bu projeyi en iyi şartlarda işletecek olan da Zonguldak Belediyesi’nin ta kendisidir.
Emim ki Zonguldak Belediye Başkanı Alan’ın bu talebi karşılıksız kalmayacaktır.

Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan'ın corona virüse yakalandığını öğrendim.Şuanda hastanede tedavisine devam eden Kaymakam Taşdan'a acil şifalar diliyorum.