Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak’ta son yıllarda oldukça büyük bir atak göstermiş durumda.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse ve ekibinin merkez ve ilçelerde özellikle kırsal bölgelerde yaptığı toplantılar olsun, MHP genel merkez yöneticileri olsun, Milletvekillerinin olsun sık sık Zonguldak’a gelerek toplantılara katılması, vatandaşlarla bir arada olmaları etkisini gösteriyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse’nin Zonguldak sorunların çözümü konusundaki gayretleri kesinlikle görmezden gelinemez.

Evet Milliyetçi Hareket Partisi’ni belki Zonguldak’ta milletvekili yok ancak, İl başkanı Varol Demirköse’nin sorunları ve çözüm önerilerini içeren bir dosya ile birlikte hemen hemen her hafta Ankara genel merkeze giderek görüşme yapması, MHP Milletvekillerini harekete geçirmesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sorunların gündeme getirilmesini sağlaması gözden kaçırılmamalı

VAROL DEMİRKÖSE DUR DURAK BİLMİYOR. MHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ GİBİ.. 

Cumhur ittifakının bir ortağı olarak Zonguldak’ın sorunlarının çözümü için sanki bir milletvekili gibi görev yapan İl başkanı Varol Demirköse’nin yoğun çalışmaları Zonguldak kamuoyunun gözünden kaçmıyor.
MHP’ye en son olarak 500 kişinin katılım göstermesi diğer siyasi partiler açısından kıskanılacak bir durum değil de nedir.
MHP’nin Zonguldak’ta yükselişi devam ediyor.

EREĞLİ TERSANELER BÖLGESİ MİLGEM PROJESİ İÇİN MSB’DEN ÜRETİM İZNİ BEKLİYOR VE BUNUN İÇİN TEK MÜCADELE EDEN KİŞİ VAROL DEMİRKÖSE.. 

Şu anda gördüğüm kadarıyla Ereğli Tersaneler bölgesinde savunma sanayinde etkin bir şekilde yer alabilmesi konunda MHP İl Başkanı Varol Demirköse haricinde sorunların çözümü için harekete geçen başka bir isim yok gibi görünüyor.

Ereğli Tersaneler Bölgesi’nde her türlü askeri gemi üretim için yeterli kapasite var ancak milli Savunma Bakanlığı’nda bildiğim kadarıyla Ereğli’de askeri gemi üretilmesi için üretim izni başvurusunun halen daha bekletildiğini biliyoruz
Sorunu çözümü için bu hafta MHP İl Başkan Varol Demirköse hazırladığı bir dosya ile birlikte Ankara’ya gidecek diye biliyorum.
Bu sefer bakanlıktan üretim izninin çıkması konusunda bir adım atılacak diye umutla bekliyoruz.
Eğer bu olursa Ereğli Tersaneler bölgesi yeniden canlanacak, binlerce kişi yeniden istihdam olacak.

İstanbul tarafında askeri gemi üretimi yapan tersaneler Ereğli Tersaneler bölgesinde askeri gemi üretimi yapmaması için büyük bir lobi faaliyeti yürüttüğü duyumları geliyor.
Ve bu lobinin hedefindeki isim Ereğli Tersaneler bölgesinin canlanması için çaba içinde olan MHP İl Başkanı Varol Demirköse.

MHP İL BAŞKANI GİZLİ NUMARADAN ARANARAK TEHDİT BİLE EDİLDİ ANCAK DEMİRKÖSE’YE SÖKMEDİ.. 

MHP İl Başkanı Varol Demirköse bunu bizzat kedisi anlattı.
Kısa bir süre önce gizli numaradan aranarak, tersaneler bölgesi konusunda tehditvari bir şekilde görüşme teklif edildiği ve bunu kendisini reddettiğini bizzat ifade etti.
Yani bu iş oldukça ciddi.
Ereğli tersaneler bölgesi gündemde olduğu müddetçe İstanbul’daki büyük tersanelerin uykusu kaçıyor, çünkü Pazar payları küçülecek.
Ama Zonguldak olarak bu sorunu çözümünü sabırsızlıkla bekliyoruz.
Ereğli Tersaneler Bölgesi Zonguldak’ınız için çok önemli
Ve MHP İl Başkanı Varol Demirköse’de oldukça kararlı 
Sonuna kadar yanındayız Varol Başkan

**

CUMHURBAŞKANI KOLAYLIK GÖSTERİN DİYOR AMA TTK TAM TERSİNİ UYGULUYOR

Zonguldak’ın gözbebeği olan Türkiye Taşkömürü Kurumu’na )TTK) ait çok sayıda mülkünde olağanüstü şekilde kira artışları yapmış.
Hemde yüzde 65’in bile üzerinde bir zam
Cumhurbaşkanımızın sosyal devlet politikasının zıttı bir şekilde kira artışı yapması tepkiyle karşılanıyor.
Cumhurbaşkanımız kira artışlarının düşürülmesi için çağrıda yaparken, ev fiyatların düşürülmesi için sosyal konut projesini bile hayata geçirirken, devletin bir kurumu olan TTK’da kira artışı yapması da neyin nesi oluyor.
Bunu Cumhurbaşkanı duymasa bari..


**

ATATÜRK'Ü RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM

Cumhuriyetimizin hamisi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri, aziz milletimize hizmet yolunda ışık tutmaya devam ediyor. 20. yüzyılın en önemli liderlerinden olan Atatürk’ün emperyalizme karşı topyekün direniş ve mücadele anlayışı, dünya halklarına 21. yüzyılda da en büyük feyzi vermeye devam ediyor.

Mustafa Kemal Atatürk, Milli Mücadele’nin kazanılmasının ardından bilimi hedef göstererek Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi için gerekli yapı taşlarını da döşemiştir. Türkiye'nin dünyanın en ileri memleketleri arasında hak ettiği yeri almasını sağlamış ve Türk Milletine kendine güven duygusunu yeniden aşılamıştır. Yeni bir Türkiye oluşturan Atatürk’ün eserini bugün daha ileriye taşımak azminden asla yılmayacağız.  Bu duygu ve düşüncelerle aziz Atatürk'ün vefatının 84. yıldönümünde onun aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

**

GÜNÜN SÖZÜ: Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir uzaktan sevmek