Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat Merkez İlçe Kongresi'ni değerlendirdi. İl kongresiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

"Kongrelerimiz sonucusu merkez ilçeydi. Güzel bir kongre yaşadık. Osman Zaimoğlu kazandı, Ebru Uzun kaybetti. Delegenin kararına saygı duymak lazım. Hayırlı olsun. Önümüzde il kongremiz var. Şimdi bunun hazırlıklarını yapıyoruz. Ona hazırlıyoruz. Hayırlısıyla yaptıktan sonra iki bin yirmi dört yerel seçimlerine doğru çalışmalarımıza başlayacağız."dedi.

'"OSMAN ZAİMOĞLU'A SUÇLAMALARI YAPANLARA SORUN"

Osman Zaimoğlu'yu AK Parti'nin desteklediği ve Atatürk'ün maske olarak kullandığı şeklindeki eleştirilerle ilgili de soruya cevap veren il başkanı Murat Pulat, "Ben girmek istemiyorum. Tabii o onun suçlamaları yapanlara sormak lazım onların cevabını verecek olanlardır. Dediğim gibi her Cumhuriyet Halk Partili üyeliğin bu göreve talip olma hakkı var. Talip olurlar ve  delegeler de destek verirler.Hayırlısı olsun"

"İL KONGREMİZ 1 EKİM'DE KAPALI SPOR SALONU'NDA YAPILACAK"

"Önümüzde 2 yıllık yeni bir sürecimiz var. Bu süreçte yerel seçimler de var. Kurultayımız var öncesinde. Il kongresinden sonra bakalım hayırlısı olsun. İnşallah şehrimize örgütümüze hayırlısı hayırlı olur. 

İl kongremiz 1 Ekim Pazar günü kapalı spor salonunda yapmayı düşünüyoruz" dedi

"İLÇE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELİP TOPLANTI YAPTIKTAN SONRA ADAY OLUP OLMAMAYA KARAR VERECEĞİM"

İlk kongresinde adaylığı ile ilgili açıklama yapan Murat Pulat," Benim aday olmazsa olmazım diye bir şeyim yok. Yani biz bir görev adamıyız, görev devam eder, etmez, sıkıntı olmaz. Şu an için bir karar vermiş değilim. Ilçe başkanı arkadaşlarımızla görüşeceğiz. Yani daha iyi yapan arkadaşlar varsa tabii onları da destekleriz. O konuda sıkıntımız yok. Yani ilçe başkanlığından önce yaptığımız toplantı sonrasında mı aday olup olmama kararı vereceğim . Onlara diretme ö söz konusu değil.  Tabii onların da görüşlerini benim için önemli.  Bu ortak bir karar olacak sonuçta yani" dedi.

"AVRUPA VOLEYBOL MİLLİ TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"

Avrupa Kadın Birliği Voleybol Milli takımının Avrupa şampiyonluğunu değerlendiren İl Başkanı Murat Pulat,  "Onlar bizim gururumuz. Yani şu yaşadığımız son bir senedir hemen hemen yani fiyat artışlarından dolayı mutsuzlukları onların mutluluğuyla bir an biraz olsun unutuk. Ama tabii öyle geçici oluyor. Sabahına kalkıyoruz. Yeni bir zam silsilesi. Bakalım ne olacak" dedi.

"BÖYLE ŞEYLER SÖYLEMEK HOŞ DEĞİL"

Zonguldak'ta camide din görevlisinin Avrupa şampiyonu olan milli takımımızın kıyafetini eleştirilmesi ile ilgili değerlendiren İl Başkanı Murat Pulat,  "Vallahi herkes görevini yapmalı bence. Herkes göreviyle sorumlu olmalı.  . Ama oradaki (cami)  yetkisini kullanarak insanlara bunları böyle bu tip şeyler söylemek hoş değil." Diye konuştu.
(HABER -ERCAN DEMİR)

Editör: Metin Özden