Zonguldak’ta Çaydamar Mahallesinde alacak verecek davası yüzünden müşterisinin aracına bıçaklı saldıran A.A ve M.A isimli kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Çaydamar Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre 67 AF 523 plakalı otomobile döşeme yaptırmak için bir kişi aracını kaportacı dükkanına bıraktı. Müşteri A.A ve M.A isimli şahıslara döşeme için parasını peşin verdi. Ardından dükkan sahipleri A.A ve M.A müşteriden daha fazla para isteyince müşteri duruma yanaşmadı. Müşteri aracıyla olay yerinden ayrılmak istediği sırada A.A ve M.A isimli şahıslara araca bıçakla saldırdı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipler çağrıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırgan A.A M.A’ya kıs kıvrak yakalayarak gözaltına aldı. 

Ardından A.A ve M.A isimli kişiler karakoldaki ifadelerinin ardından bugün Adliyeye sevk edildi. Adliyede savcı karşısına çıkan M.A A.A isimli kişiler savcılıktaki ifadelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi