AK Parti içindeki hain tartışması yine alevlendi

Önce şu açıklamayı bir okuduktüan sonra

“Örgütsel yapıların tamamın içerisinde bir savaş, mücadele vardır. Siyasetin içerisinde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Geçmişte bunlar olmuş, hazmedemeyenler, içine sindiremeyenler olmuş. Camianın içerisinde zaman zaman yapılan toplantılarda mahrem ortamlarda içimizde yapılan konuşmaları dışarıya sızdırmak çok doğru ve etik değildir. Belediye Başkanımızda içlerinde yapılan konuşmaları dışarıya sızdıranları hain olarak görmüş. Evet bunlar hainlik yapmıştır, doğrudur. Biz burada gizli bir ortamda bir şeyler ifade etmişsek sır gibi kalması gereken konuşmaları tutup dışarıya servis etmek, lanse etmek bu camiaya hainliktir. Eleştiriler elbette yapılır ama işin özüne bakmak gerekiyor. Biz burada 3 tane milletvekili arkadaşımızla birlik beraberlik içinde çalışmaya özen gösteriyoruz. Çünkü geçmişte yaşanılan bir süreç var, kimse saklayamaz. Bu kavgadan Zonguldak hep kaybetti. Biz bu hassasiyeti bilerek hareket ediyoruz. Belediye Başkanlarımızla uyumlu, ekip ruhu içinde çalışmak istiyoruz. Ama bunu çekemeyen insanlar var, camianın dışında da muhalefet eden insanlar var. Zaman zaman kongre dönemlerinde, atamalarda fikir ayrılıkları elbette oluyor. Ama biz büyük bir teşkilatız. Ortak bir nokta da karar alıyoruz. Belediye Başkanımızın hassasiyet gösterdiği konu, grubun içinde olup konuşmaları dışarıya sızdıranları hain demiştir, doğrudur”


Bu sözler AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’a ait
Peki AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar niçin bu açıklamayı yaptı.

Bilindiği gibi Zonguldak Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan, kısa bir süre önce,

“Bizim içimizde de hainler var, o an yanımızda kim varsa ya da WhatsApp grubunda kimler varsa onlar bu konuşmaları dışarı taşıyorlar. İçimizde hainler var. Kim ki parti içinde bizim özelimizi bu tip gazetelerle paylaşıyorsa kim ki bunları görüp de cevabını vermiyorsa, gerekeni de yapmıyorsa hain onlar! Hain bulundu mu ortaya çıkarıldı mı? Uyutulmaya gidiliyor. Kim uyutuyorsa bunlara zemin sağlayan kişide o Hiç hoş değil, bu hainliktir”

Şeklinde konuşmuştu. Milletvekili Hamdi Uçar’a bu sözleri sorduk ve kedisinden bu şekilde bir cevap aldık.

Hamdi Uçar sözlerini sakınmayan bir siyasetçidir.


Hamdi Uçar tepeden inme bir milletvekili değil
Partinin içinden gelen bir insan
AK Parti’nin Zonguldak’ta kurucu merkez ilce başkanı ve ayrıca 2 dönem de Zonguldak İl başkanlığını yapmış son derece tecrübeli bir isimdir.
Dolayısıyla Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın “hain” açıklamasını, “Selim Alan’ın açıklaması doğrudur. Hain var’ şeklinde desteklemesi bir bildiği anlamına geliyor.
Peki kim bu hainler
Yani Başkan Selim Alan ve Milletvekili Hamdi Uçar’ın bildiği ama kamuoyunun bilmediği bu hain ya da hainler kim
Bu hainler için parti içinde gerekli soruşturma açılacak mı, gerekenler yapılacak mı
Ya da unutulacak mı
Herkes merak içinde

**

ZEKİ TOSUN’A GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM
AK Parti İl başkanı Zeki Tosun sağlık sebepleri ile bir süredir il dışındaydı. Zonguldak’a dönen Zeki Tosun yeniden Ankara’ya gitti.
Kendisine acil şifalar diliyorum.


**


MUAMMER AVCI NEYİN PEŞİNDE
Kendisiyle şahsen hiçbir sorunum yok
Bunun bilinmesini istiyorum
AK Parti İl Başkan Yardımcısı olarak son zamanlarda, soysal medyadan yaptığı açıklamalarla gündem oluyor.
İlimizde ki yatırımların son durum için ziyaretlerini sosyal medyadan yayınlayarak kamuoyuna bilgi veriyor.
En son hastaneyle ilgili açıklama yaptı
Muammer Avcı’nın sosyal medyadan yaptığı bu paylaşımlar kendisi belki bilmiyor olabilir ama parti tabanında biraz rahatsızlık yaratıyor.
Parti içinde “Muammer Avcı İl başkanını aşıyor, il başkanı gibi davranıyor ve rahatsızlık veriyor. İl başkanımı olmak istiyor, milletvekili mi olmak istiyor.” tartışmalarını alevlendiriyor.
Bilinsin istedim sadece