Tarihler 21 Ağustos 2020 tarihini gösterdiğinde tüm Türkiye’nin hatta dünyanın dikkatle izlediği bir açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz’de Tuna-1 bölgesinde doğalgaz rezervi bulunduğunu ve bu rezervin bulunduğu alanın ise isminin de Sakarya Gaz Sahası olarak konulduğunu ifade etti.
Bu bölgeye Zonguldak Gaz Sahası ismi konulması gerekirken neden Sakarya Gaz sahası ismi konuldu
Hiç düşündünüz mü?
Yaptığım küçük bir araştırmada 23 Ağustos 2021 tarihinde Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100.yıldönümüne denk gelmesi sebebiyle Zonguldak deniz sınırları içerisinde bulunan doğalgaz rezerv sahasına Sakarya Gaz sahası ismi verildi.

Şu anda Zonguldak olarak gerçekten büyük bir heyecan içindeyiz.
Filyos Limanı’nda şu anda Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından olağanüstü bir çalışma gerçekleştiriliyor.
Bir yandan 540 milyar metreküp doğalgaz kaynağını bulunduğu Karadeniz’de 170 km’lik boru hattı döşemesi çalışmaları hızla devam ederken aynı zamanda denizden karaya çıkarılacak olan ve karadan da milli dağıtım sistemine iletilmesi adına rafineri, pompa ve karasal boru döşeme çalışmaları da aynı şekilde büyük bir hızla devam ediyor.
Aynı zamanda Zonguldak – Filyos arasında bulunan karayolunun ihaleleri tamamlandı ve Birinci etap ulaşıma açıldı, ikinci ve üçüncü etapta hummalı bir şekilde yapım çalışmaları devam ediyor.
Zonguldak’ın geleceği gerçekten çok parlak
Zonguldak Taşkömüründen sonra yeniden enerjinin başkenti oldu.
Türkiye’nin enerji ihtiyacını karşılayacak.
Taşkömürü ve doğalgaz üretimi ile birlikte Zonguldak altın çağını yaşayacak.
Şu anda Filyos’ta nüfus olağanüstü bir şekilde artmış durumda.
Zonguldak olarak yeniden Göç alan bir il konumuna evriliyoruz.
Zonguldak olarak önümüz gerçekten çok açık.

Tüm bu olumlu gelişmeler karşısında elbette memnuniyet duyuyoruz
Ancak Zonguldak ismi yerine Sakarya Gaz sahası ismi konulmasıyla birlikte tüm algı Zonguldak ismi ikinci plana atılmış durumda.

Karadeniz’de bulunan doğalgaz rezervi ile birlikte Tüm dünya bu gelişmeleri çok yakından takip ediyor. Zonguldak’ıda takip ediyor.
Uluslararası haberlerde Zonguldak ismi ön plana çıkması gerekirken saktarya’nın isminin ön plana çıkması bana göre haksızlıktır.
Sakarya ili deniz sınırları içerisinde bir doğalgaz rezervi bulunsaydı ve eğer o bölgeye “Zonguldak gaz sahası” ismi konulsaydı inanın yer yerinden oynardı. Sakarya’nın siyasileri İktidarı ve muhalefeti fark etmez, bürokratları, sivil toplum kuruluşları vs. hepsi birden
ayağa kalkar, itiraz ederlerdi, Ne demek Zonguldak Gaz sahası diye
diye, 
Ancak gel gelelim Zonguldak’ta ise yaprak kıpırdamadı.
İlk günden beri ben bu isme karşıydım ve yine karşıyım.
Ne siyasilerimiz, ne sivil toplum kuruluşlarımız hepsi her nedense sus pus..
Buradan özellikle AK Parti Zonguldak Milletvekillerine sesleniyorum.
Sivil toplum kuruluşlarına sesleniyorum

Karadeniz’de 540 milyar metreküp doğalgaz rezervinin bulunduğu bölgeye verilen “Sakarya Gaz Sahası” isminin acilen “Zonguldak Gaz Sahası” olarak değiştirilmesi gerektiği konusunda çağrıda bulunuyorum.

**

BİZ ÇILGIN TÜRKLER..

Bugün; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6.Yıldönümü.
15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıl dönümünde, vatanımız, bağımsızlığımız ve demokrasi için canını vermiş bütün şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Şehitlerimizin mekanları cennet olsun, tüm gazilerimizden Allah razı olsun. 
Milletimizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bölünmez bütünlüğüne ve demokrasi kültürümüze kastetmeye çalışanların büyük bir hezimete uğradığı 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçerken, Halkımız liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla korkusuzca sokağa çıkması ve darbecilere göğsünü siper etmesi kendileri tarafından hesaba katılmamış ve girişimin hezimetle sonuçlanmasına neden olurken, dünya literatürüne ise "Çılgın Türkler" olarak geçmiştir.
1960'ı, 1980'i, post modern darbe girişimini ve e-muhtırayı yaşayan .in millet olarak darbelerin ve darbe girişimlerinin ülkemize katacağı hiçbir şeyin olmadığını üstelik bizleri de senelerce geriye götürdüğünü yaşayarak tecrübe etmiş ve bu anlayışla 15 Temmuz'da darbecilerin karşısına hep beraber dikildik.
15 Temmuz'da 252 kardeşimiz şehit oldu, binlerce kardeşimiz gazi oldu. 
İnşallah ülkemiz bir daha darbe girişimlerine maruz kalmaz ve ülkemiz ilelebet payidar olur. 
15 Temmuz'u unutturmayacağız,  unutmayacağız ve bizden sonra gelen nesillere en iyi şekilde bu durumu aktaracağız. 
Tüm şehit ailelerine de Cenab-ı Allah sabır versin. Bu vesileyle 15 Temmuz'u tekrar yad ediyoruz.

FETHULAH GÜLEN ŞEREFSİZİ GEBERMİŞ ÇOK SEVENDİM..

Dün bir haberde Amerika’da Fethullah Gülen terörist başının hastaneye kaldırıldığı ve hastanede öldüğü ancak bunun sır gibi saklandığınını okudum.
Gebersin şerefsiz
Fethullah Gülen şerefsizinin, haininin, terörist başının geberdiği müjdesi inşallah gerçektir.
Allah belasını versin
Pis hainin