2017-2018 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası Finalleri 30 Haziran - 01 Temmuz 2018 tarihlerinde Zonguldak'ta yapıldı.

Müsabakalara  Samsun Atakum Belediyespor, Sakarya Harbişspor, Bursa İnegöl ve Adana Seyhan Belediyespor takımları katlıdı. 

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanan müsabakaya  spor adamları büyük ilgi gösterdi. Profesyonel liglerde mücadeleden bir çok takımın  temsilcileri  karşılaşmaları izleyerek yetenekli oyuncu keşfetmeye  çalıştılar. 

ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl temsilcisi Metin Malkoç gelen  misafirlerle ve katımlarla yakından ilgilendiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, müsabakaların sorunsuz bir şekilde oynanması için tesislerin hazırlanması ile ilgili yakından ilgilendi.

 SEYHAN  RAHAT GEÇTİ:3-0

Cumartesi günü oynanan ilk maçta Adana Seyhan Belediyespor ile  Sakarya Harbişspor takımları karşı karşıya geldiler. Eren Gökmen’in yönettiği müsabakanın başından sonuna kadar üstün oynayan Adana temsilcisi, sahadan 3-0 galip ayrılarak finale adını yazdırdı.

ERKEN FİNALİ İNEGÖL KAZANDI:2-1

Müsabakalar öncesi final favori olarak gösterilen İnegöl ve Atakum Belediyespor takımları  erken finalde  karşı karşıya geldiler.  Bursa İnegölspor ile Samsun Atakum Belediyespor takımları  arasında oynanan, Furkan Güney’in yönettiği ve büyük çekişmeye sahne olan maçı 2-1 kazanan İnegölspor, finale çıktı.

Bursa İnegölspor ile  Adana Seyhan Belediyespor takımları arasındaki  Türkiye şampiyonluğu müsabakalı  gazetemiz baskıya girdiği  sırada  oynanıyordu. Detayları yarınki gazetemizde yayınlayacağız.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi