Kırmızı-Lacivertli ekip üst üste oynadığı üçüncü maçtan da beraberlikle ayrıldı.  Grupta güçlü  rakiplerine kök söktüren Zonguldak Kömürspor, kümede kalma mücadelesi veren rakipleri karşısında bonkörce puan dağıtmaya devam ediyor. Bu takımlardan biri olan Bandırmaspor ile 1-1 berabere kalan Zonguldak  ligin ikinci yarısında  kazanmayı unuturken, taraftarlarını  hayal kırıklığına  uğratıyor.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR:0-BANDIRMASPOR 0

STAT: Karaelmas Kemal Köksal

HAKEMLER: Davut Dakul Çelik *, Uğur Erdoğan *, Muhammet Doğan **

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan ***, Kamil **, Cömert **, Okan Eken ** (Dk. 53 İsmail *), Hüseyin Yılmaz **, Mustafa Öztürk * (Dk. 67 Doğukan *), Rıdvan * (Dk. 46 Gencay *), Turan **, Emre Kara *, Mert **, Okan Duran **

BANDIRMASPOR: Zülküf **, Adem **, Samet ***, Yusuf **, Üstün * (Dk. 64 Haluk *), Mete ***, Timur* * (Dk. 57 Oğulcan ), Şevket ***, Taner ***, Deniz * (Dk. 74 Cihan , Mehmet Gürkan *

GOLLER: Dk. 17 Turan (Zonguldak Kömürspor), Dk. 84 (P.A) Haluk (Bandırmaspor)

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 20’inci hafta maçında kendi sahasında  kümede kalma mücadelesi veren rakibi Bandırmaspor’u konuk etti.İzmir Bölgesinden  Davut Dakul Çelik’in yönettiği maçı Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak Kömrüspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetim kurulu üyeleri, siyası parti  temsilcileri, Belediye Başkanı Adayları ve  yaklaşık 1500 taraftar izledi. Maça hızlı başlayan Zonguldak Kömürspor, 17’inci dakikada Turan Yılmaz’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu  skorla sonuçlandı.

Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz  daha önce oynadığı Manisa Büyükşehir Belediyespor ve  Pendikspor maçlarından uzak bir performans sergileyince oyunun hakimi Bandıraspor gibi gözüktü. İkinci yarıda  daha üstün bir oyun sergileyen Bandırmaspor 84’ünü dakikada bir penaltı atışı kazandı. Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular bu pozisyona  uzun süre itiraz etseler de hakem kararını değiştirmedi. Topun başına geçen Haluk, düzgün bir vuruyla Bandırmaspor’un beraberlik gölünü attı.

Kalan dakikalarında başka gol olmayınca 90 dakika 1-1 berabere tamamlandı.

Bu sonuçtan sonra  puanını  23’e çıkartan Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinde 12’inçi sıraya  geriledi. Bandırmasppor ise 15 puanla 17’inci sırada kaldı.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi