Pandemide artan gıda fiyatları sebebiyle Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Marketleri sattıkları ucuz ürünlerle ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Özellikle temel gıda maddeleri başka olmak üzere piyasaya göre çok daha ucuz satması nedeniyle halkın tercihi konumunda.

Okuyucularım çok iyi biliyor ki
Pandemini en yoğun olduğu bir dönemde bir yazımda Zonguldak’ta da Tarım Kredi Kooperatifi Marketi açılsın ve Zonguldak halkıda bu ucuzluktan yaralansın diye bir yazı kaleme almıştım.
Ve bugün Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nin Zonguldak’ta hizmete açılmasından halk memnun
Zonguldaklılar ucuz satılan ürünlere adeta hücum etti. İhtiyaçların ucuza karşıladı
Çünkü Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nde çiftçiden direk halka aracısız olarak satılan gıda vs. ürünler var.
Anadolu çiftçisi tarafından üretilen ürünler bu marketlerde diret ucuz olarak halkımıza satılıyor.

TARIM KREDİ KOOPERAÜİFİ MARKETLERİ İLÇELERDE DE AÇILMALI

Temennimiz Zonguldak merkez Soğuksu’da ilk Şubesi açılan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nin diğer ilçelerde de şubelerinin açılmasıdır. Bu ucuzluktan tüm Zonguldak yaralanmalı.
Bu vesileyle Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nin Zonguldak’ta açılması konusunda büyük bir katkısı olan Vali Mustafa Tutulmaz’a, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve elbette ki Tarım Orman İl Müdürü Cemaletin Çataklı’ya teşekkür ediyoruz.


ÖMER SELİM ALAN TARIM BAKANIDAN ET VE SÜT KURUMU’NUN ZONGULDAK’TA AÇILMASI İÇZİN TALEPTE BULUNSUN
Tarım Kredi Kooperetifi Marketi’nden sonra şimdi halkın ucun et ve et ürünleri yiyebilmesi için Et ve Süt Kurumu’nun da Zonguldak’ta açılmasını istiyoruz.
Bunun için tüm şartlar mevcut.
Sık sık Zonguldak’taki projelerin hayata geçirilmesi için Ankara’da bakanlıkları ve genel müdürlükleri ziyaret eden Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın Tarım ve Orman Bakanı’na bu konuda talep ederse çok iyi olur
Hayır diyeceğini hiç sanmıyorum..
Zonguldak halkının da ucuz et yemeye ve ucuz süt içmeyi halkı var

**

MUM MİSALİ KENDİ YANARAK ETRAFINI AYDINLATAN ÖĞRETMENLERİMİZ

Bir geleceği tesis edebilmek için tek bir şeye ihtiyacımız var. Güçlü öğretmenlere
Bir öğretmenler gününden diğerine kadar geçecek olan süre; 12 ay, 365 gün... Her gününü, her anını çocukların geleceği için değerlendirebilen kaç meslek var? 
Bugün gerçekten önemli bir gün 
Çünkü bugün 
Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı gün
24 Kasım Öğretmenler Günü..
-Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti sizin beceriniz ve fedakarlığınızın seviyesi  ile orantılı olacaktır. Cumhuriyet fikren, ilmen, fennen, bedenen ve yüksek karakterli muhafızlar ister. Yeni nesli bu özellik ve yetenekle yetiştirmek sizin elinizdedir.’ diyerek öğretmenlerin görev ve sorumluluğunun ehemmiyetine vurgu yapmıştır.
-Ve yine Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi; “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır”
Günümüz şartlarında eğitimcilerimizin karşı karşıya kaldıkları sorunların çözüme kavuşturulmasını temenni ediyorum.
Öğretmenlik mesleği sadece eğitim, öğretim sürecinde edinilen bilgileri sınıfta öğrencilere aktarmak değil, bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir.
Öğrencilerine rol model olan öğretmenlerimiz öğrencilerinin kişiliğini, hayata ve insana bakış açısını da şekillendirmektedir; dolayısıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin dinamik, açık fikirli, üretken, aynı zamanda da sorumlu fertler olarak yetiştirilmesi konusunda eğitimcilerimiz sorumluluklarını yerine getiriyor.
Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir. Bu onurlu mesleğin malzemesi insandır. Bulunduğu her ortamda mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileridir. 
İstikbalimizin mimarı, fedakarlığın ve sevginin timsali öğretmenlerimize şahsım şükranlarımı sunuyorum.
Bu duygu ve düşüncelerimle, görevinin başında bulunan ve emekli olmuş öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum, 
Başta görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum.

**

GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜM
Çok değer verdiğim, Terakki Mahallesi eski muhtarı Bülent Ulubay’ın Coronavirüs nedeniyle yattığı hastanede vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Bir yakınımı, sevdiğim bir büyüğümü kaybetmenin derin açısı içerisindeyim
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
Ruhu şad, mekanı cennet olsun

**
GÜNÜN SÖZÜ: Bazı şeyleri yarım bileceğine, bir şey bilme daha iyi... – (Nietszche)